Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor
Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısının ardından Uşak Valisi Ahmet Okur, sosyal iletişim ağı twitter kanalıyla kınama ve başsağlığı mesajı verdi. Kayseri’de hafta sonu iznine çıkan askerleri ve sivil vatandaşları hedef alan hain terör saldırısının ardından mesaj veren Uşak Valisi Ahmet Okur, “Şehitlerimize Rabbimden rahmet, ailelerimize sabır ve metanet diliyorum. Yaralılarımıza Şafi isminden acil şifalar dua ve niyaz ediyorum. Kayseri Komando Tugayı terörle mücadelede çok etkin birliğimiz. Bu sebeple hedef. Bu kahramanlar şehit, hainler cehennem odun ve taşları” dedi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI CAHAN: KALLEŞÇE SALDIRAN BU HAİNLER EMELLERİNE ULAŞAMAZ

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da patlama haberini üzüntüyle aldıklarını belirterek, “Bölücü ve hain terör örgütleri, Kayseri’deki vatandaşlarımızı ve askerlerimizi hedef aldı. Kalleşçe saldıran bu hainler asla amaçlarına ulaşamazlar ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne zarar veremezler” dedi.  AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, “Cenabı Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Türk milletine tuzak kuranların tuzaklarını, Allah’ın izni ve milletimizin verdiği güçle bozacağız. Kudurmuş alçaklar asla amaçlarına ulaşamayacaklar”  ifadesini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim