EDİTÖRDEN// Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner…

Türk siyasetinde klişe haline gelen bu özlü söz, ilk günkü gibi tazeliğini koruyor.

Mayıs ayının ikinci cumartesi günü yapılan Uşak Deri Karma OSB genel kurulunun ardından, kısa bir süre geçti. Genel kurulda eski Başkan Akif Küplemez ve şu anda Başkanlık görevine gelen İbrahim Karahallı yarıştı.

Seçim günü, eski Başkan Akif Küplemez ve ekibi, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu adına Uşak’ı il  dışında yapılacak bir müsabakada temsil edecek sporculara yaptıkları 2 bin TL (YAZIYLA YALNIZ İKİ BİN) yol yardımı nedeniyle topa tutuldu.

Rakip listedeki yöneticilerin neredeyse tamamı, hep bir ağızdan sanayicinin parasının çarçur edildiğini ve bunun hakkaniyete aykırı olduğunu ifade etti. Genel kurul günü aklımda kalan ve bir önceki yönetime yolsuzluğa varan 2 bin TL’lik suçlamaların bazıları şöyleydi:

-Bize sormadan bölgenin parasını nasıl millete peşkeş çekersiniz!

-BİZ HAYIR KURUMU MUYUZ?

-Bunun hesabını verin!

-ZATEN İŞLER KRİZDE SİZİN BU İŞLERİNİZE Mİ PARA YETİŞTİRECEĞİZ

Bu cümleleri çoğaltmak mümkün.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

YENİ YÖNETİM DAHA KIRKI ÇIKMADAN SPONSORLUKLARA BAŞLADI

Neyse bağırış çağırış biten genel kurulun sonunda mevcut Başkan Akif Küplemez ve ekibi seçimi kaybetti ve İbrahim Karahallı ile ekibinin sayfası açıldı. Daha kırkı çıkmayan yeni yönetim, görevi devralır almaz sponsorluklara hız kesmeden başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingindeki bazı masrafları üstlendiği ifade edilen bölge yönetimi, şu anda Uşak Belediyesi’nin iftar yemeklerine sponsorluk yapıyor.

Şimdi bazıları diyecekler ki; “-Ne var bunda iftar yemeği vermek sevaptır”. Doğru sevaptır ama başkalarını KINAMAK da ayıptır.

Boşuna dememişler ‘Kul KINADIĞINI yaşamadan ölmezmiş’

BU YAZI İÇİN BANA TEŞEKKÜR ETMELERİ ŞART!

Deri OSB yönetimi bu yazımdan dolayı bana mutlaka teşekkürü borç bilmeli. Çünkü, farkından olmadan onları büyük bir sıkıntıdan kurtarıyorum. Bu yazımın ardından gelen bütün sponsorluk taleplerini rahatça, utanmadan ve sıkılmadan geri çevirebilirler. Hatta ve hatta cami için yardım isteyen imama, Beko Basketbol Ligi’nde Uşak’ı temsil ediyoruz bu takım sahipsiz kalmasın diyen yönetici ve teknik kadroya ve burs taleplerine olumsuz cevap verme hakları var.

SEVGİYLE KALIN…  


EDİTÖRÜN NOTU: Deri OSB'nin sponsor olduğunu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, iftar yemeğinde açıkladı ve konuyla ilgili resmi facebook hesabından da paylaşımda bulundu...

Editör: TE Bilişim