Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor
  Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Her hafta sanat etkinliklerinin dolu dolu geçtiği bu etkinlikte bu haftada güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. 
Bu kapsamda Mutlu Keklik Türk Halk Müziği Konseri gerçekleşti. Atatürk Kültür Merkezi’nde konsere konuk sanatçılar olarak Genel Sanat Yönetmeni Onur Altıntuğ, Müzik Yönetmeni Uğraş Önal burç, Koroegraf Meltem Altıntuğ, Hale Yamaner Okdan, Emre Oral Burç, Cafer Nazlıbaş, Işık Soğukkuyu da katıldı. Gecede Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak ve sanat severler de hazır bulundu. Geceye katılanlar ise sanat konusunda doruğa ulaştılar. Belediye olarak kültürün ve sanatın daima yanında olacaklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, izleyicilerin mest olduğu bir etkinliği daha yapmanın heyecanını yaşadıklarını iletti. Türk Halk Müziği Konseri ile Türkiye coğrafyasının ezgilerini en iyi şekilde dinlediklerini aktaran Uludağ, " Özellikle Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği gibi ülkemizin geçmişinde tarihinde bulunan eserlerin sergilenmesi belediyemiz için önemlidir. Biz bu vesile ile içinde halk müziği ve sanat müziği bulunan her etkinliği önemsiyoruz. Bugün yapılan etkinliği vatandaşlarımızın ne kadar bu sanatı sevdiğini bize gösterdi” dedi. 
Vatandaşlardan da konser ile ilgili çok olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Uludağ, bu izlenimlerin kendilerinin yol haritası olduğuna dikkat çekti. Bundan sonra da etkinliklerin devam edeceğini aktaran Uludağ, " Belediyemiz sanatın en önemli icracısının başında yer almaya devam edecek. İlimizde bu konuda bundan sonra da lokomotif görevini sürdüreceğiz. Hedefimiz her kesimden herkesin sanata olan ilgisini arttırmaktır. Vatandaşlarımızdan da bu konuda gelen talepleri değerlendireceğiz” ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim