Uşak'ta bayram dönüşü kaza olmaması trafikte bu araçlara yasak getirildi! Uşak'ta bayram dönüşü kaza olmaması trafikte bu araçlara yasak getirildi!
 KUR’AN ZİYAFETİ MEST ETTİ

30 Ağustos Zafer Bayramı” kutlamaları Uşak Belediyesi’nin organizasyonu İle “, Türkiye’nin Seçkin Hafızlarının Katıldığı “Kur’an Ziyafeti” ile başladı. Katılımcılar okunan Kur’an Tilaveti ile mest oldu.

İlimizde “30 Ağustos Zafer Bayramı 92. Yıl dönümü kutlamaları, Dünya ve Türkiye’de değişik yıllarda En güzel Kur’an Okuma Yarışmalarında birincilik kazanan imam hatiplerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kadıköy Osmanağa Camii İmamı Uşaklı Yaşar Çuhadar, Süleymaniye Camii İmamı Ekrem Nalbant, İstanbul Pendik Dumankaya Camii İmam-Hatibi Faruk Yazar ve  İstanbul Çizmeci İşhanı Mescidi İmam Hatibi Salih Akyüz’ün okuduğu Kur’an,  dinlemek için gelen yaklaşık bin kişiyi mest etti.

Lütfü Taşlı’nın sunduğu Kur’an ziyafetini, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak  Milletvekili Mehmet Altay, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Müftü Fuat Altındaş, belediye başkan yardımcıları ve yaklaşık bin kişi izledi. Oturacak yer bulamayan vatandaşlar, Kur’an dinlemek için çimlere oturdu.

Yaklaşık iki saat süren Kur’an ziyafeti sonrası, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak  Milletvekili Mehmet Altay, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve  Müftü Fuat Altındaş, Kur’an okuyan İmam-Hatiplere, çiçek ve çeşitli hediyeler vererek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim