Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
Kurban Bayramı nedeniyle, Uşak’ta faaliyet gösteren yöneticiler bazı mesajlar paylaştı. Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Osman Ateş, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak TSO Başkanı Selim Kandemir, Uşak OSB Başkanı Halil Ağaoğlu ve Uşak Deri Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı birer mesaj paylaştı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN:
“Vatandaşlarımızın milli bayramların coşkusuna da dini bayramların manevi huzuruna da her zamankinden daha çok ihtiyacı var.
Dini ve milli bayramlarımızın iç barışı, huzuru, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis etmemiz için birer fırsattır. Bayramlarımız sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günlerdir. Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, mutlu, huzurlu, aydınlık yarınlarda barış içinde kardeşçe yaşayabilmeyi diliyorum.

UŞAK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALTAY:
Kurban bayramı; barışın, birliğin, çaresizliği gidermenin, yoksula, kimsesize umut olmanın ve ötekinin acısını anlamanın bayramıdır. Bu sebeple bayram sevincini; evlerinden, yurtlarından, ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan kardeşlerimizden de esirgemeyelim. Zaten, derin tarihimizin her döneminde aziz milletimiz, sadece kendisi için merhamet duyan bir millet olmadığını bütün insanlığa göstermiştir. Bugün biz de bunun haklı övüncünü yaşarken omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun da bilincinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Uşaklı vatandaşların ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKAN VEKİLİ OSMAN ATEŞ:
Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramını daha idrak etmeye hazırlanıyoruz. Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Milletimizin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Uşaklı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

CHP UŞAK İL BAŞKANI ALİ KARAOBA:
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Uşak’ın kurtuluşu olan 1 Eylül’ün Kurban Bayramı’nın yaşandığı bu güzel günlere denk gelmesi bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır. Milli bayramlarımız gibi dini bayramlarımız da Türk milletinin önemli değerlerindendir. Kurban Bayramı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın pekiştiği önemli zamanların başında gelir. CHP Uşak İl ve İlçe örgütleri olarak, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyoruz. Bayramda, kurbanlık hayvan kesenlerin, maddi zorluklar nedeniyle bu ibadeti yerine getirmeyenlere destek vermesini ve toplumsal paylaşımın en üst düzeyde hissedilmesini temenni ediyoruz.

UŞAK TSO BAŞKANI SELİM KANDEMİR:
Bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran ve sevgi aşılayan bayramlar ayrıca, günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları da doyasıya yaşamamız için önemli bir fırsattır. Mübarek Kurban Bayramı ihtiyaç sahipleriyle buluşup onların sorunlarını paylaşmamız için de çok büyük bir fırsattır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içerisinde olup, onları bağrımıza basacağımız bu bayramda Rabbimizden, kendisine adanan tüm kurbanları kabul buyurmasını, bizi sevdiklerimize ve kardeşlerimize bu vesile ile daha da yakınlaştırmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, yola çıkacak olan vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, kazaya mahal vermeden sevdiklerine kavuşmalarını özellikle istirham ediyorum.

UŞAK OSB BAŞKANI HALİL AĞAOĞLU:
Kurban Bayramı’nın en yakın zamanda güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Kucaklaşarak, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak bayram sevincini çoğaltmalıyız. Aile büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Evrelerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirirken, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmayalım. Bu duygularla kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyorum. Huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Vatandaşlarımızla birlikte tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

UŞAK DERİ KARMA OSB BAŞKANI İBRAHİM KARAHALLI:
Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Dini bayramların getirdiği ulvi değerlerin, bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların, toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı kuvvetlendirmeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimize daha sıkı sarılarak vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra yaşlılarımızı, yetim, öksüz ve kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nın ruhuna uygun yaşamalıyız.
 
Editör: TE Bilişim