Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın,  31 Mart 2019 yerel seçimleri kapsamındaki mahalle mitinglerine, Şekerevleri’nde bulanan ‘Şeker Park’ta devam etti. 
Dörtyol’da partililer ve vatandaşla buluşan Mehmet Çakın, Şeker Park’a kadar yürüyüş eşliğinde gitti. Burada vatandaşla bir araya gelen Çakın, 2023’ün modern, kültürüne, doğasına ve tüm değerlerine bağlı bir Uşak’ı inşa edeceklerini söyledi. 
    Tüm mahallelere hakkaniyet ölçüsünde hizmet edeceklerini dile getiren Mehmet Çakın, “2023’e giderken Uşak’ın temel belediyecilik sorunlarının tamamını çözeceğiz. Çarpık yapılaşmanın önlenmesi bizim belediyecilik kapsamında öncelik vereceğimiz işlerin başında geliyor. Kentsel dönüşüm AK Parti döneminde tamamlandı ve işyerinden konuta dönen bir proje uygulandı. İlimizin artık şehir merkezine sıkışan yapısını, şehrin farklı noktalarına taşıyacağız. Bu noktada Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve çevresini geliştireceğiz. Çocuk kent, millet bahçesi, termal turizm ve akıllı şehirler projelerimizle ilimizdeki yaşam kalitesini artıracağız. Uşak, doğal dokusunu bozmadan, çevresiyle barışık bir şekilde gelişecek. İnsanlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşadığı ve sağlıklı bir şekilde yaşlandığı bir şehir ortaya çıkaracağız. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında ulaşacakları yeşil alanları ortaya çıkaracağız.  Uşak, yüzölçümü olarak küçük, refah seviyesi olarak yüksek bir kent olacak” dedi. 
HAFİF RAYLI SİSTEMİN ŞEKEREVLERİNE DEĞER KATACAK
Hafif raylı sistem projesinin ilk etabının Bölme ve Uşak Devlet Hastanesi arasında uygulanacağını dile getiren Mehmet Çakın, “İlimizin ulaşım noktasında daha iyi yerlere gelmesi ve gelecekteki trafik problemini çözmek için geliştirdiğimiz hafif raylı sistemin ilk etabını, Şekerevleri’ni de kapsamına alacak. Bu bölgeden geçecek olan tramvay, özellikle hastaneye gidecek olan vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca mahalleye ayrı bir değer de yüklenmiş olacak. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde, tüm taahhütlerimizi, görev süremiz boyunca gerçekleştireceğiz ve sizler için hep daha iyiyi hedefleyeceğiz” diye konuştu. Öte yandan Çakın, mitingin ardından, vatandaşla sohbet ederek, talep ve beklentileri dinledi.

Editör: TE Bilişim