Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek
AK Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, kentin mahallesi olan Çevreköy (Akse) ve Muharremşah köylerini ziyaret etti ve burada göreve geldiğinde hayata geçireceği projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 
Köylerde yaşamın doğal akışında sürmesine önem verdiğini ve bu doğrultuda ortaya konacak projelerle, kırsal kalkınmayı destekleyeceğini ifade eden Mehmet Çakın, köylünün kooperatifleşmesiyle daha da büyüyeceğini ve büyük gelirler elde edeceğini kaydetti. 
    Uşak’ın mahallesi olan köylerde tarım ve hayvancılığın biteceğine dair söylemlerin ortaya konduğunu ve bunun yanlış ve olumsuz bir algı oluşturmak için yapıldığını belirten Mehmet Çakın, “Gerek Akse ve gerekse Muharremşah köylerimiz ilimizin iki güzide yerleşim merkezidir. Burada tarım ve hayvancılık yoğun bir şekilde yapılıyor. Aynı zamanda doğa ve tarihi değerler açısından da ilgi çekiyorlar. Biz göreve geldiğimizde, buradaki doğal ortamı bozmayacağız. Aksine nasıl koruyup, gelecek kuşaklara kalmasını sağlayacağımıza dair projeler üreteceğiz. Akse köyümüz, ormanlık bir alana kurulu ve burada sorumluluğu belediyemize ait olan bir mesire alanımız var. Biz bu alanları daha cazip hale getirecek ve doğal yaşamını destekleyeceğiz. Muharremşah köyümüzde de tarımsal bazda çok verimli araziler bulunuyor. Bu noktada köylümüzün elde ettiği üründen daha fazla verim ve daha fazla kar elde etmesi için destekçi olacağız. Kooperatifleşmeyi yaygın hale getireceğiz ve Uşak’ta üretimin her aşamasını destekleyen bir belediye profili çizeceğiz” dedi. 
    Öte yandan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve partililerin eşlik ettiği Mehmet Çakın, İspir Köyü’nü de ziyaret ederek, burada vatandaşla sohbet etti.

Editör: TE Bilişim