Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ikinci kez gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması’nda yaptığı açıklamada, “Yapılacak çok iş var. Ve her birinin üstesinden ‘biz’ olarak geleceğiz.” dedi.

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 3 ayda bir yapılması planlanan, fakat koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir gerçekleştirilemeyen muhtarlar buluşması, Atatürk Kültür Merkezi’nde, sosyal mesafe kurallarına uyularak ikinci kez yapıldı.  Merkez mahalle muhtarlarına belediye faaliyetleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Çakın, muhtarların taleplerini dinleyerek ihtiyaçlara yönelik çalışmaları anlattı. 

29 mahallede yapılan alt ve üst yapı çalışmalarına değinen Başkan Çakın, “Elmalıdere, Aybey, Işık ve Köme Mahallelerimizde yürütülen elektrik hatlarının yer altına alınması işlemlerinin sona ermesiyle, hızlı bir şekilde devreye girdik ve tahribata uğrayan yollarımızda tadilat başlattık. Işık Mahallemizde taş parke döşeme, yenilenme ve yol çalışmaları yapıyoruz. Kemalöz Mahallemizin kanayan bir yarası haline gelen, yıllardır hasretle çözüm bekleyen Pırlanta Sokak’ta yenileme faaliyetlerimizi hızla hayata geçirdik. Nuri Şeker Caddemizi modern ve konsept bir yapıya kavuşturuyoruz. Özetle şunu ifade etmeliyim ki, hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahallemize aynı hassasiyetle yaklaşıyoruz.” dedi.

Eşme'deki cami açılışında Vali ve vekil, başkana övgüler dizdi! Eşme'deki cami açılışında Vali ve vekil, başkana övgüler dizdi!


 “Bizler biliyoruz ki siz aziz milletimizin sesisiniz ve şüphesiz Uşak Belediyesi olarak bizler de kurduğumuz güçlü bağla halkımızın tebessümü olmayı hedefliyoruz” diyen Başkan Çakın, şöyle devam etti: “Sağladığımız bu birlik gelişimin anahtarı olacaktır. İşte bu çizgiyi şehrimize en iyi şekilde yansıtarak en olmaz denileni dahi birlikte başaracağız. Yapılacak çok iş var. Ve her birinin üstesinden ‘biz’ olarak geleceğiz. Nice güzel işlerde omuz omuza olmayı diliyoruz.” 
 

Editör: TE Bilişim