Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, twitter üzerinden kendisinden mangalda sucuk ekmek talebinde bulunan gençlerin isteğini geri çevirmedi. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Mehmet Çakın, ev ve kahve toplantıları, mahalle, kurum ve kuruluş ziyaretlerini, sosyal medya hesapları üzerinden duyuruyor.



Twitter ve diğer sosyal medya kanalları üzerinden de vatandaşla iletişime geçen Mehmet Çakın, galen talep ve beklentileri notları arasına ekliyor. Son olarak twitter üzerinden @seymaycbs isimli kullanıcının, “Samimi bir belediyecilikten bahsediyorsunuz. Gençlere sucuk ekmek yapın da samimiyetinizi görelim” talebiyle karşılaşan Mehmet Çakın, “Hay hay… Yarın yapmaya ne dersiniz? DM yoluyla telefonunuzu gönderebilir misiniz?” yanıtını verdi.



ILICAKSUBAŞINDA SUCUK EKMEK PİŞİRDİ
Bugün, Ilıcaksubaşı mevkiinde yer alan Huzurpark’ta gençlerle buluşan Mehmet Çakın, mangalda yaptığı sucuk ekmekleri kendi elleriyle ikram etti. Milletvekili İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale’nin eşlik ettiği Mehmet Çakın, “Bugün gençlerimizle bir araya geldik ve ileride gülümseyerek hatırlayacağımız bir anıya imza attık. Allah’ın izniyle daha güzel günlere ve güzel anılara Uşak halkımızla imza atmayı sürdüreceğiz. Genç veya yaşlı demeden toplumun tüm kesimlerine karşı aynı mantıkla hareket edeceğiz ve göreve geldiğimizde sürekli ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağız. Yedi gün 24 saat, telefon, sosyal medya ve diğer kanallarla toplumun tüm kesimlerine yanıt vereceğiz” dedi. Gençlerle sohbet eden Mehmet Çakın, etkinliğin sonunda, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.




 
Editör: TE Bilişim