Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
ALİ ARASLI ///

Daha önceki dönemde başlayan ve yardım kalmış tüm projeleri tamamlayacağını belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bu kapsamda Kalfa Korusu’na inşa edilen, 20 bin metrekarelik göletli ve toplam 120 bin metrekareye yayılan mesire alanını tamamlayacaklarını açıkladı. 

Uşak Belediyesi’nin 2014-2019 döneminde görev yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan zamanında projelendirdiği ve Mayıs 2018’de çalışmalarına başlanan Kalfa Korusu mesire alanı, 20 bin metrekarelik gölet, otopark, ibadethane, koşu ve yürüyüş parkurlarından oluştu. Projede şu ana kadar sadece yüzde 35 civarında çalışma yapıldı ve kalan çalışmaların ilerleyen günlerde tamamlanması için faaliyetlerin devam edeceği öğrenildi. 



Projeyle ilgili faaliyetlerin durduğuna dair söylemlerin doğru olmadığını belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Kalfa Korusu’ndaki projeyi tamamlayacağız. Her zaman söylediğim gibi yarım kalmış hiçbir işi yarım bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Bunu ben başlatmadım ve ben yapmam gibi bir düşünceyi hiç aklımdan geçirmedim. Merak etmeyin, Millet Bahçesi için nasıl çaba sarf ettiysek ve gerekli adımları attıysak, Kalfa Korusu’ndaki yarım kalan çalışmayı da tamamlayacağız. Mali açıdan bazı nedenler vardı ve bunları da yoluna koyduk ve en kısa zamanda başlayıp projeyi bitireceğiz. Bu durumun ilimiz için ortaya konan ve atıl kalmış tüm projeler için geçerli” dedi. 

ŞELALE RESTORAN TEKRAR HİZMET VERECEK
Ilıcak Subaşı’nda bulunan ve uzunca bir süredir kapalı olan Şelale Restoran’ın tekrar hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Mehmet Çakın, “Orada güzel bir tesis var ve burası bir dönem ilimizin gözde mekanlarından birisiydi. Bu alanda tekrar gerekli çalışmaları başlattık ve yeniden hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşımızın zaman geçireceği bu güzel mekanı da tekrar ekonomiye kazandıracağız” diye konuştu. 

 
Editör: TE Bilişim