Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Belediyede görev yapan kadın personellerin Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak çalışma alanlarında bizzat ziyaret eden Başkan Çakın, özveriyle çalışan kadın personellerin bu anlamlı ve değerli günlerini kutlayarak kendilerine çiçek takdim etti. 

Mesailerine bu sürprizle başlayan personeller, zarif ve düşünceli davranışdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Çakın’a günlerini unutmadıkları ve kendilerini değerli hissettirdikleri için teşekkür etti.

İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı

‘’Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadınların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Belediyemizde çalışan tüm kadın personelimize emekleri ve gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" diyen başkan Çakın, personellerin talep ve isteklerini de dinledi.
 

Editör: TE Bilişim