Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak
MEHMET ÇAKIN, KARAAĞAÇ’TA TOKİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
4’üncü Etap TOKİ sakinleriyle buluşan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “Kendimi bildim bileli, içinde bulunduğum siyasi davanın bir neferiyim ve bana her ne görev verilirse verilsin, siyasi davama her zaman bağlı kaldım ve kalacağım” dedi
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Karağaç Mahallesi’nde, 4’üncü Etap TOKİ sakinleriyle mitingde buluştu.  İlk olarak Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu bölgede toplanan AK Parti Uşak İl Teşkilatı üyeleriyle birlikte araç konvoy oluşturan Mehmet Çakın, buradan miting alanına geçti. 
AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Mehmet Çakın, burada halka hitap etti. Karaağaç Mahallesi’nin ve 4’üncü Etap TOKİ’nin her dönemde AK Parti’ye destek verdiğini belirten Mehmet Çakın, tüm vatandaşları 27 Mart 2019 Çarşamba günü, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti. 
Her seçim öncesinde, Türkiye üzerinde bir dizi oyunun oynandığını dile getiren Mehmet Çakın, “Her seçim önü, bazı karanlık güç odakları bu memlekete ayar vermeye çalışıyorlar. Birileri sürekli senaryolar yazıyor ve sistematik bir algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Fakat milletimiz kurulan bu tuzaklara asla düşmeyecektir ve ferasetiyle yine en doğru kararı verecektir” dedi. 
“Siyaset ve halka hizmet omurgalı olmak demektir” diyen Mehmet Çakın, şöyle devam etti: “Kendimi bildim bileli, içinde bulunduğum siyasi davanın bir neferiyim ve bana her ne görev verilirse verilsin, siyasi davama her zaman bağlı kaldım ve kalacağım.  Çünkü bizim içinde bulunduğumuz siyasi davamızın esası halka hizmet ve Hakka hizmettir. 31 Mart’ta göreve gelirsek, siz değerli TOKİ sakinlerinin sorunlarını çözeceğiz ve aramıza hiçbir duvar örmeden istişare kültürüyle ilimizi yöneteceğiz”. 
Öte yandan Mehmet Çakın, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Editör: TE Bilişim