İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 2019 yılı için yayınladığı mesajında, yeni yılda kararlılık ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini ve kentin ekonomik ve sosyal yönden gelişiminin dengeli bir şekilde süreceğini ifade etti. 
    AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 2018 yılını değerlendirdi ve yeni yıl için de bazı mesajlar verdi. 2018 yılının global ve ulusal bazda bir dönüşüm yılı olduğunu belirten Mehmet Çakın, 2019’un yatırım ve üretim için önemli dönemlerden olarak tarihe geçeğini söyledi. 
    Yeni yılda önemli bir seçime gideceklerine değinen Mehmet Çakın, “Partimiz gerek yerelde ve gerekse genelde hizmet için yola çıkan önemli bir siyasi oluşumdur. 16 yıldır girdiği her seçimde halkın teveccühünü kazanan AK Parti, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacaktır. Bizi halkımız ve ülkemiz için ayakta tutan yegane unsur, milletimizin refahını düşünüyor olmamız ve hizmetleri istikrarlı bir şekilde sürdürmemizdir. Yeni yılda hizmetlerde sürdürülebilirlik ve halkımızın ekonomik ve sosyal bazda kalkınması için bir önceki seneye nazaran, daha fazla çalışacağız. 2019’da, gerek Uşak ve gerekse ülkemiz bazında büyümenin en üst noktada gerçekleşmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi. 
    2019’un tüm İslam alemi ve insanlık adına barış ve huzur dolu bir dönem olmasını dileyen Mehmet Çakın, “Zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve yakın çevremizde küresel güçlerin zulmü sonucu, bazı insanlık dramlarına şahit oluyoruz. Devletimiz, özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının dinmesi için yoğun bir mücadele veriyor. Mazlumun hakkını korumak için 2019’da da kararlı mücadelemizi sürdüreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Diliyorum ki yeni yılda, İslam topraklarında ve dünyanın farklı noktalarında yaşanan zulüm son bulur. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019’un ülkemize ve insanlık alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim