Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı
Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bu hafta boyuncu Uşak ve çevresinde yoğun yağış görüleceği ve vatandaşın olası sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olması gerektiği bildirildi. 
Uşak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kanalıyla vatandaşa bir uyarıda bulunan Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, şiddetli yağışın hafta boyunca süreceğini ve hayatı olumsuz etkiyebileceğini açıkladı. 
Yapılan açıklamada, “Tahmin edilen kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar sonucu meydana gelebilecek ani sel, su baskınları, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.  Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar ve yerel dolu tahminleri için Afyonkarahisar Bölgesel Tahmin ve Erken Uyarı Merkezimizin yayınlamış olduğu günlük tahminler ile kısa süreli ve anlık uyarıların takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi. Öte yandan yağışların önümüzdeki hafta biteceği ve sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği kaydedildi. 
 
Editör: TE Bilişim