İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park projesi için olumlu gelişmelerin devam ettiğini ifade ederek, bu konuda ilk somut adımın Meteoroloji Müdürlüğü’nün yıkılacak olması ile atılacağını belirtti. 
Müdürlük binasının depreme dayanıklı olmaması nedeniyle aynı yerinde olmayacağını vurgulayan Cahan, bu nedenle hedeflerinde bir adım daha atmanın heyecanını yaşadıklarını vurguladı. Belediye yönetiminde ne söz verildi ise hepsinin arkasında olduklarını dile getiren Cahan, “Belediye olarak ilimizi değiştirmek marka şehir yapmak ve cazibe merkezi olmak adına mega projelerimiz söz konusudur. Şüphesiz birçok projemiz olmasına rağmen ilimizin değişimine lokomotif katkı sağlayacak projeler önceliklerimiz arasındadır. Bunlardan birisi de kent park projesidir. Projemiz için bir yandan bakanlıklar bazında başarı sağlarken diğer yandan takipçiliğimiz ile yolumuzda ilerliyoruz. Bugün yıkım anlamında ilk adımın atılması kentimiz adına olumlu bir gelişmedir” dedi. 

Meteoroloji binasının yıkımını kısa süre içinde gerçekleştirmek istediklerinin altını çizen Cahan, bunun akabinde görev süresinde proje kapsamında bulunan bütün işlemlerin hızlı bir şekilde bitirileceğini vurguladı. Kentin merkezinde 100 bin metrekarede olacak değişimin Uşak’ın kaderini değiştireceğini anlatan Cahan, “İlimiz maalesef bir merkez üzerine sıkışmış ve sosyal alanlar konusunda büyük sıkıntılar çeken kent konumundadır. Bunun değişmesi ise radikal ve büyük projeler ile ancak sağlanabilirdi. İşte bu noktada biz geleceği planlayarak hazırladığımız proje ile hayalin gerçek olması için her gün somut yaklaşımlar gösteriyoruz” ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim