Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Muhtarlar Günü olarak ilan edilen 19 Ekim nedeniyle, köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu. Kayaağıl Termal Tesislerinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Cahan, mahalle ve köylerdeki talep ve beklentileri dinledi.




Belediyenin muhtarların temsil ettiği bölgelere yönelik önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Belediye Başkanı Cahan, "Siz değerli muhtarlarımız sayesinde, hizmetlerin amacına ulaşıp ulaşmadığını ve eksik kalan noktaları daha net bir şekilde tespit ediyoruz. Muhtarlarımız vatandaş ve devlet kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir. Belediye olarak sadece kent merkezimizdeki değil, aynı zamanda köylerimizdeki muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz ve gücümüz yettiği ölçüde kırsal bölgelerimize de desteklerde bulunuyoruz" dedi. 



EL VE ELE VEREREK ÇALIŞACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar çok sayıda muhtarlar buluşması düzenlediğini kaydeden Başkan Cahan, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu belirledi. Hizmetlerin amaca uygun olarak hayata geçmesi ve takibi için külliyenin kapısını muhtarlarımıza ve halkımıza açtı. Çok sayıda muhtarlar buluşması düzenlendi ve burada ülkemizin değişik noktalarından muhtarlarımızla istişarelerde bulundu. Bizler de sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için belirlediği hedeflerin hayata geçmesi için, ilimizdeki muhtarlarımızla sürekli koordinasyon halindeyiz. Bundan sonraki süreçte de el ele ve gönül gönüle vererek çalışacağız" diye konuştu. 



NAFİZ MIDIK: DIŞARIDAN GELENLER DEĞİŞİMİ VE DÖNÜŞÜMÜ GÖRÜYOR
Uşak Ziraat Odası Başkanı ve Beylerhan Köyü Muhtarı Nafiz Mıdık, "Hepimizin amacı köyümüze, mahallemize hizmet etmek. Bu esnada da imkanlarımız, bütçemiz dahilinde bunu gerçekleştiriyoruz. Uşak’ımızın gerçekten hizmetkarı, gece gündüz demeden, saat mevhumu tanımadan devamlı şehrimize hizmet eden bir kardeşimiz. Pek çoğumuz Uşaklıyız demekten çekinirken, bugün göğsümüzü gere gere, gururla Uşaklıyız diyoruz. Dışarıda Uşak'ın gelişmişliği konuşuluyor. Biz hizmetin her adımını gördüğümüz için gözden kaçırabilsek de, dışarıdan gelenler değişimi ve gelişimi çok net görebiliyor. Bu hizmetleri, fedakarlığı, özverisi nedeniyle başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Tüm Uşak'ımıza hizmet eden değerli Belediye Başkanımıza nazik davetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.



Merkez Mahalle Muhtarları Başkanı Gökhan Toker ise, gerek muhtarlara ve gerekse muhtarlık makamına vermiş olduğu değer nedeniyle teşekkürlerini kaydetti. Toker, "Belediye Başkanımızın 3 buçuk yılı aşkın süredir yaptığı hizmetler, kalan sürçteki hizmetlerinin teminatı olacaktır" dedi. 
Köy Muhtarları Başkanı Ali Yıldız da Başkan Cahan'a davetleri nedeniyle teşekkür ederek hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.



Programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra Uşak Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ünal, Hakan Uludağ ve Nurullah Furuncu, Merkez Mahalle Muhtarları Başkanı Gökhan Toker, Köy Muhtarları Başkanı Ali Yıldız, Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Editör: TE Bilişim