HASTANE KREŞİMİZİN MİNİKLERİ HUZUREVİNDE BÜYÜKLERİNİ UNUTMADILAR

Genel Sekreterliğimize bağlı Uşak Devlet Hastanesi Kazım KÜÇÜK Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören 48 çocuğumuz Genel Sekreterimiz,  İdari Hizmetler Başkanı ve Kreş yönetimimiz, kreş öğretmelerimiz ile birlikte İlimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

           Ziyaretimiz esnasında çocuklarımız, yaşlılarımız tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Çocuklarımız tarafından Huzurevinde yaşayan yaşlılarımıza çiçek ve çeşitli hediyeler verildi. Yaşlılarımız minik misafirleriyle birebir ilgilendiler evlat ve torun sevgilerini çocuklarımıza gösterdiler. Duygusal anların yaşandığı anlamlı ziyaret esnasında, yaşlılarımız yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını, ilimizdeki tüm vatandaşlarımızı ziyarete beklediklerini bu ziyaretlerin kendilerini çok sevindirdiğini ifade ettiler.

Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı

Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Yalçın ATLI: yapılan ziyaretin anlam ve öneminin çok büyük olduğunu yaşlılarımızın bizlere özgürce ve huzurlu yaşayabileceğimiz bir Ülke ve gelecek bıraktıklarını bu nedenle onlara minnettar olduklarını dile getirdi. Çocuklarımıza hediyeleşmenin yaşlılarımızın ziyaretinin, onları sevindirmenin mutluluğunun ne kadar önemli olduğunun kazanımı açısından çok faydalı olduğunu söyledi ve yaşlılarımızla sohbet ettikten sonra ziyaret sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim