Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, bugün görevine başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı tebrik etti. Sosyal iletişim ağı facebook üzerinden bir mesaj yayınlayan Muhammet Gür, YSK’ın görevi Mehmet Çakın’a tevdi ettiğini ve kent için hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Muhammet Gür, “Yoğun bir seçim kampanyası dönemi sonrasında Uşak’ımız tercihini yapmış, Uşak Belediye Başkanlığı vazifesini Sayın Mehmet Çakın’a tevdi etmiştir. Kendisine başarılar diliyor, Uşak için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim süreci boyunda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ve bizleri yalnız bırakmayan tüm partili dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 

UŞAK’TA İTİRAZLAR OLMUŞTU
Öte yandan önceki hafta İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı, seçim sonuçlarına itiraz etmiş ve bu talep Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından reddedilmişti. Akabinde yaklaşık 4 bin oyun tekrar sayılması için bir üst makam olan İl Seçim Kurulu’na başvuran İYİ Parti’nin talebi yerine getirilmişti ve geçersiz oyların tekrar sayılması sonucunda, AK Partili Mehmet Çakın’ın seçim kazananı olduğu duyurulmuştu. YSK’ya ta son kez itiraz edilmiş ve sonuç değişmemişti.  
 
Editör: TE Bilişim