Türkiye’de uzun süre görmezden gelinen, üzerine söz söylemekten kaçınılan arabesk müzik furyasının en önde gelen isimlerindi rahmetli Müslüm Gürses, nam-ı diğer Müslüm Babaydı. O dönemler Müslüm Gürses, arabesk müzik yapan diğer yorumculardan farklı bir yerde konumlanan, kendine has bir dinleyici kitlesine sahip olan bir isimdi. Fakat ilerleyen dönemlerde,  Mp3 Müslüm Gürses şarkıları toplumun hemen herkesimi tarafından benimsenen, zevkle dinlenen şarkılar haline geldi. Gerek tavrı, gerek konuşması ile gönüllerde taht kurdu.

Eskiden Müslüm Gürses dinlemeyen entel diye adlandırdığımız kesim, son albümlerini benimsediler. Bu son albümler Müslüm Gürses’in önceleri kendisini dinlemeyen ve Müslümcüleri aşağılayan kesimi dinleyici kervanına katabilmek için bilinçli olarak yapılan bir hamle olarak değerlendirmektedir. En damar Müslüm Baba mp3 şarkılarını bir araya getirdiğimiz Müslüm Gürses mp3 playlist üzerinden İtirazım Var, Hangimiz Sevmedik, Kör olsun Bu aşkın gözü, Yıkıla yıkıla ve daha birçok eski Müslüm Gürses mp3 şarkılarının yanı sıra son albümlerinde yer alan Bir Ömür Yetmez, Yalnızlar Rıhtımı, Olmasa Mektubun, Affet ve Nilüfer gibi en yeni Müslüm Gürses şarkıları dinleyin.

Müslüm Baba Mp3 Müzikleri dinlemek artık çok kolay. Her kesim tarafından büyük hayranlık ve sevgiyle dinlenen Müslüm Gürses şarkıları mp3 listesine Muzikmp3indir.com sitesinden kesintisiz ulaşın. Editörlerimizin sizler için seçtiği ve siz değerli dinleyicilerin istekleri doğrultusunda şekillenen Müslüm Baba Mp3 playlist ile kesintisiz müzik keyfi yaşamanız mümkün. Kullanıcı dostu sitemiz en düşük veri hızında bile kesintisiz hizmet sunuyor. Masa üstü ya da mobil cihazlardan müzik dinleyebileceğiniz sitemiz mobil cihazlar da arka planda çalışma olanağı sunuyor.

Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı

1. Müslüm Gürses - Adam mı Oldun

2. Müslüm Gürses - Karagözlüm



4. Müslüm Gürses - Acılı Sevda

5. Müslüm Gürses - Acımıyorsan

6. Müslüm Gürses - Adını Sen Koy

7. Müslüm Gürses - Adını Sen Koy

8. Müslüm Gürses - Affet

9. Müslüm Gürses - Affet (8D)

10. Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

11. Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

12. Müslüm Gürses - Ağlamaklıyım

13. Müslüm Gürses - Ağlattı Kader

14. Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm

15. Müslüm Gürses - Ah Felek

16. Müslüm Gürses - Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber

17. Müslüm Gürses - Ak Ellerin Salan Gelen Yar

18. Müslüm Gürses - Aklı Yok

19. Müslüm Gürses - Aldana Aldana

20. Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

21. Müslüm Gürses - Alışacağım

22. Müslüm Gürses - Alışırım

23. Müslüm Gürses - Allah Muhtaç Etmesin

24. Müslüm Gürses - Altın Hızma

25. Müslüm Gürses - Anlatamadım

26. Müslüm Gürses - Anlatamıyorum

27. Müslüm Gürses - Anlattırma Hiç

28. Müslüm Gürses - Annem

Kaynağından Mp3 İndirmek için :

 

Editör: TE Bilişim