Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
Bu yıl 22’inci kez yapılan Eşme, Kilim, Kültür ve  Sanat Festivali kapsamında, ünlü pop müzik sanatçısı ve aranjör Mustafa Ceceli bir halk konseri verdi. Dün Kubat’ın konseriyle coşkulu anlar yaşayan Eşme halkı ve festival konukları, bu gece de Mustafa Ceceli ile coştu. Mustafa Ceceli duygusal ve hareketli şarkıları seslendirdi. Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, festivale beklenenden fazla ilginin olduğunu belirterek, “Eşme’ye hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Dün Kubat birbirinden güzel şarkıları seslendirdi ve festivalimize renk kattı. Bugün de sevgili Mustafa Ceceli bizim konuğumuz oldu ve binlerce vatandaşımız onun şarkılarıyla hüzünlü ve coşkulu anlar yaşadılar. Her iki sanatçımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
            Festivalin futbol, fotoğraf ve halk oyunları bazında yarışmalara sahne olduğunu belirten Hacı Mustafa Çetin, “İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ve güzel etkinlikleri festival programına aldık. Son günde de çeşitli faaliyetlerimiz olacak. Akşam 22.00’da Tuğba Ger bir konser verecek ve sonrasında kapanış programımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim