NİHAT HATİPOĞLU VE İKBAL GÜRPINAR MUTLULUKTA BULUŞTU

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve ünlü sunucu İkbal Gürpınar “Mutlu Aile, Mutlu Kadın Mutlu Uşak” konulu şiir ve söyleşi gerçekleştirdi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Uşak halkı büyük ,ilgi gösterdi.  Etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve protokol üyeleri de katılım sağladı.

Hurdalar hakkında konuşan Uşak Belediye Başkanı Çakın: Varsa somut delil gereğini yaparım Hurdalar hakkında konuşan Uşak Belediye Başkanı Çakın: Varsa somut delil gereğini yaparım

Gecede başlangıç konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşların ilgisi ile mutlu olduklarını belirtti. Kentin beklentilerini değerlendirmek sureti ile kültür ve sanat faaliyetlerine yön verdiklerini ifade eden Başkan Cahan, “İlimizde kültür ve sanatın en iyi şekilde yapılabilmesi için vatandaşlarımızdan gelen taleplere cevap veriyoruz. Bu sayede kültür ve sanat faaliyetleri konusunda yol haritamızı çiziyoruz. Bizlere bugün gelen konuklarımızın ilimizde söyleşi yapması yönünde hemşehrilerimizin beklentileri vardı. Beklentilere cevap vererek vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşattık” dedi

İlerleyen zamanlarda Prof. Dr Nihat Hatipoğlu ve İkbal Gürpınar’ı yine ağırlayacaklarının altını çizen Cahan, yapacakları etkinliğe daha çok Uşaklının gelmesi için şimdiden planlamaya başlayacaklarına dikkat çekti. Etkinlik vasıtası ile Uşak’ın bir sorunu bir daha gördüklerini dile getiren Cahan, “Günden güne daha çok gelişen kentimizde büyük organizasyonları kaldıracak bir salonumuz maalesef yok. Bu eksikliği gidermek adına projelerimizi yapacağız. En kısa zamanda ilimizin hak ettiği bir salonun yapılmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Beklediğimizin üzerinde katılım

Belediye olarak kentin özlediği ve istediği bir etkinliği gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bugün ilimiz çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediyemiz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında iki önemli konuğu ilimizde ağırladı. Misafirlerimiz İlahiyatçı Prof.  Dr. Nihat Hatipoğlu ve Sunucu İkbal Gürpınar kentimizde vatandaşlarımızın görmek istediği kişilerdi. Bu nedenle hemşehrilerimizin talebine kayıtsız kalmadık ve programımızı yaptık. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz şiir dinletisi ve söyleşimizin daha çok vatandaşımızın katılmasını sağlamak amacı ile Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Sonuç olarak salonun içinde ve dışında binlerce vatandaşımızın katılımı ile uzun yıllar unutulmayacak bir organizasyona imza attık. Vatandaşlarımıza bu şekilde bir etkinliği yapmak bizleri de mutlu etti. Bundan sonra da taleplere cevap vererek en güzel etkinlikleri kentimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kentimizin bir eksikliğini kapatacağız

Yapılan söyleşi ve şiir dinletisine katılımın ve salonun yetmemesinin kentin bir ihtiyacını daha gözler önüne serdiğini kaydeden Başkan Cahan, “Bugün gördük ki büyük çaplı organizasyonlarda ilimiz binlerce vatandaşımızı ağırlayacak bir mekan sorunu yaşamaktadır. Biz seçim döneminde de bu eksikliğin giderilmesi adına projelerimiz olacağını belirtmiştik. Kısa zamanda kentimizin daha kapsamlı ve modern bir salona kavuşması için projelendirme çalışmalarımız çok yakında başlayacak” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim