Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
 AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un “Milletimiz CHP’ye değil belediyeyi, 4 koyunu dahi emanet etmez” eleştirisine yanıt veren CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, partisine yöneltilen eleştiri oklarının halkta ters etki yaptığını ve kendilerine yönelik teveccühün arttığını belirterek, “Biz iktidara geldiğimizde, Fahrettin Tuğrul’u da kucaklayacağız. O’nun da başkanı olacağız ve adayımız Asım Kalelioğlu ile CHP olarak herkese hizmet edeceğiz” dedi. 

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin adayı Asım Kalelioğlu’na yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Tuğrul’un, “Milletimiz CHP’ye değil belediyeyi, 4 koyunu dahi emanet etmez” sözlerini hatırlatan Nadi Sancar, “Fahrettin Tuğrul’un çapı, bizim Genel Başkanımıza yetmez. Kaldı ki sayın Cumhurbaşkanına istediği bir TV kanalında ve isteği gazeteciyle karşılıklı konuşmayı teklif etmiştir ve iktidar kanadından hiçbir şekilde yanıt gelmemiştir. Genel başkanımızın karşısına hiçbiri çıkamamıştır. Fahrettin senin çapın ne ki? CHP gibi develet kurmuş ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partiyiz. Ne kadar feryat ederseniz edin, Uşak’ta milletin ittifakı ve gönüllerin ittifakı olarak CHP ve adayımız etrafında bir kenetlenme vardır, siz ne yaparsanız yapın bunu önleyemeyeceksiniz” diye konuştu. 
Sancar, sözlerine şöyle devam etti: “Görüyoruz ki, sokakta egosu şişirilmiş, altı doldurulmadan bizzat sizler tarafından, CHP’ye alternatif olması için, Gür’leştirilmiş, rüzgarı var denilenlerin, yeli bile sizi korkutmamış ki, CHP’nin fırtınasını görerek, korkuyla ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Bu çırpınışlarınız sonuç vermeyecektir. Biz iktidara geldiğimizde, Fahrettin Tuğrul’u da kucaklayacağız. O’nun da başkanı olacağız ve adayımız Asım Kalelioğlu ile CHP olarak herkese hizmet edeceğiz” dedi.



 
Editör: TE Bilişim