İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, bugün düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart seçimlerinde göreve gelen Uşak Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çakın’ın 200 günlük sürede neler yaptığı ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

Uşak Belediyesi Başkanı Mehmet Çakın’ın makam aracının da aralarında bulunduğu 232 araç ve iş makinesinin hacizli olduğunu öne süren Nadi Sancar,  “Uşak Belediye Başkanı’nın makam aracı dahil olmak üzere 232 adet iş makinesi ve araca haciz işlemi uygulandı. Bu Uşak Belediyesi’nin getirildiği kötü durumu gözler önüne sermektedir. Bunu sadece bugünkü yönetime mal etmek doğru olmaz. Ancak önceki belediye de AKP belediyesiydi. Şu andaki Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da o dönemde AKP Il Başkanı’ydı ve kendisi bunlarla ilgili hiçbir çalışma ortaya koymadı. Yani kendisinin de bu durumda payı ve sorumluluğu vardır” dedi. 

Nadi Sancar, şöyle konuştu: “Uşak Belediyesi iyi yönetilemiyor ve 200 gündür çakılan tek çivi yok. Borç edebiyatı üzerinden hizmet üretilmez. Borç edebiyatıyla hizmet üretmiyorlar ve gidin CHP’li belediyelere bakın. Siyaset mühendisleri Uşak’ta seçimi CHP’ye kaybettirdi ve halkımız yüzde 50 su zammıyla karşı karşıya kaldı.” 

BİSİKLET YOLU İÇİN ELEŞTİRİ
Uşak Belediyesi’nin kısa bir süre önce Atapark’ın çevresine inşa ettiği ve Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu’nun da eleştirdiği bisiklet yolu projesine değinen Nadi Sancar, “Bisiklet yolu Uşak için ihtiyaç mıdır, ihtiyaçtır ve bu böyle sudan bir şekilde yapılmaz. 7 aydır Uşak’ta çakılmış bir çivi var mıdır? Uşak’ta iş çıkışı gidin bakın ve orada tıkanan trafiği görün. Yaptığınız her proje veya çalışma bir çözüm üretmek zorunda. Başka sorunlar doğurmadan ortaya konmalıdır” diye konuştu. 

 
Editör: TE Bilişim