Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Sanatkârları Odası Genel Kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde 11 yıllık Başkan Nevzat Koç yeniden başkan seçildi.

Kayıtlı 161 üyesi bulunan Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Sanatkârları Odası Genel Kurulu toplantısı, Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Salonu’nda yapıldı.

Genel kurula konuk olarak; Eskişehir Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası. Oda Başkanı, :Mehmet Karagöz, konuk olarak katılırke gösteren Uşak’ta faaliyet gösteren esnaf odaları başkanları katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Eskişehir Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cafer Adıgüzel seçildi.


Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Oda Başkanı Nevzat Koç  tarafından yapılan açılış konuşması sonrası okunan çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma ve tahmini bütçenin okunmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerden sonra yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim:

1-    Nevzat Koç (Başkan)

2-    Ömer Şenal (Üye)

3-    Mustafa Zengin (Üye)

4-    Mustafa Cengiz (Üye)

5-    Bekir Aydın (Üye)

Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!

6-    Muhsin Yetim (Üye)

7-    Mehmet Yalçın (Üye)

Denetim:

1-    Asım Karınca

2-    Ayşe Demirel

3-    Emrah Şahin

 

Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Sanatkârları Odası’nın 2003 yılından bu yana başkanlığını sürdüren Nevzat Koç, rakipsiz girdiği genel kuruldan önümüzdeki 4 yıl daha başkan olarak çıktı. Üyelerine bir teşekkür konuşması yapan Koç, “Üyelerimizin ban 11 yıldır gösterdiği ilgi ve teveccühe çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde de üyelerimizin iş güvenliği, eğitimi ve haklarının alınması konusunda çalışmalar yapacağız” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim