Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2018 yılı için bir mesaj verdi. Uşak Belediye Başkanı Cahan, 2017'de yatırımların büyük oranda gerçekleştiğini belirterek, "Yıl içinde, elimizdeki bütçenin yüzde 48'ini hizmet için kullandık ve önemli yatırımları hayata geçirdik. 2018 yılında da yine halkımız için ilimize hizmet etmeye ve daha yaşanabilir bir Uşak'ı oluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 



    Geçen yıl kentsel dönüşümün sonlandığını belirten Cahan, “450 milyon TL yatırım bedeli ile hizmete sunduk. ‘Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’ Türkiye’de sanayiden konut ve ticari alana geniş bir alanda dönüşümün sağlandığı ilk kentsel yenileme projesi. Yatay mimarisiyle örnek, sosyal ve kültürel alanlarıyla şehirle bütünleşen bu proje kentteki ticari ve sosyal faaliyetlere önemli katkı sağlayacak" dedi. 



    Kent parkın 2018'de büyük oranda yol alacağını dile getiren Cahan şöyle söyledi: "110 bin metrekare alanda vatandaşların nefes alacağı yeni Kent Park Projesi gibi mega yatırımlar, tamamlandığı zaman trafiğe büyük rahatlık gelecek. Bu projemize büyük önem vereceğiz ve önümüzdeki yıl içinde sonlandıracağız. Her yönüyle şehirdeki gelişimin sürmesini sağlayarak, hayal olarak görülenleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Belediye olarak, Uşak için çalışan ve ter döken herkesin yanındayız.



Bu güne kadar, teknolojik altyapı çalışmalarımızın yanında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda yaptığımız yatırımlarla topyekun bir kalkınma planının uygulayıcısı ve takipçisi olduk. 2018’de Uşak’ı çok daha gelişmiş, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle adından daha sık bahsettiren, ekonomik olarak ise mevcudun üzerine çıkmış bir konuma ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Başkan Cahan, yeni yılın tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.




 
Editör: TE Bilişim