Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
            Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın 30 Mart 2014 seçimlerinde yapımını taahhüt ettiği kent park projesi kapsamında, yeşil Uşak oluşturuluyor.  



            Kent merkezinde yaklaşık 120 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen kent park projesinde bölgedeki bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmasına vatandaşı da dahil eden Uşak Belediyesi'nin başlattığı, 'Kent Park'ta Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun' kampanyasına destek devam ediyor.
            Geçtiğimiz hafta Başkan Nurullah Cahan'ın start verdiği kampanyaya, İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Üniversitesi Temsilciliği, Aybey İlkokulu ve Akıllım Anaokulu öğrencileri de dahil oldular.



            Farklı yaş gruplarından öğrencilerin destek verdiği kampanya kapsamında, bölgede 3 bini 10 yaşında ağaçtan oluşan toplam 57 bin bitkinin dikiminin gerçekleşeceği bilgisi verildi.



KENT PARK, UŞAK'IN ORTAK AKILLA OLUŞTURDUĞU BİR PROJE HALİNE GELDİ
            Kampanyanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hayal olarak görülen kent park projesini bir ay içinde bitireceğiz ve çorbada tüm hemşehrilerimizin tuzunun olmasını istedik. Bu kapsamda "Kent Park'ta Sizin de Bir Dikili Ağacınız Olsun" kampanyasını başlattık. Kampanyaya desteğin tam gaz devam etmesi, bizleri memnun etti. Bu kampanyayla, Uşak halkının bu projeyi ne kadar benimsediğini ve sahiplendiğini gördük. Geçtiğimiz hafta ilimizdeki etkin sivil toplum kurumları ve kuruluşlarımızı bölgede ağırladık ve onların da desteklerini aldık. Bu kampanyayla kent parkı, ilimizin ortak akıl birliği ile oluşturduğu bir proje haline getirdik" dedi.



            Başkan Cahan, kampanyanın devam ettiğini ve destek olmak isteyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara belediye ekiplerinin gerekli destekleri ve rehberlik hizmetini sağlayacağını sözlerine ekledi.
 





Editör: TE Bilişim