Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
ABD’nin Türkiye’ye karşı uygulamaya başladığı ekonomik yaptırımların doğru olmadığını belirten Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, kurumsal olarak çalışma yaptıkları ve merkezi Amerika’da bulunan sosyal iletişim ağlarına yönelik bütçeyi iptal ettiklerini söyledi. 
     Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube’a artık reklam ve ilan vermeyeceklerini kaydeden Başkan Cahan, Türkiye’nin kur baskılarına boyun eğmeyeceğini ve bu konuda gerekli milli duruşu sergileyeceklerini dile getirdi. 
    Geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan yeni mali ekonomik programa güvendiklerini kaydeden Başkan Cahan, “Türkiye, 24 Haziran seçimiyle yeni bir döneme girdi ve bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve hükümetimizi yıpratmak için bazı kampanyalar ortaya kondu. Fakat Türk milleti, yine oynanan oyunun farkındaydı ve gerekli cevabı sandıkta verdi. Bu güne kadar türlü türlü darbe oyunları girişimleriyle hükümetimize zarar vermek isteyenlerin elindeki kozların büyük bölümü bitti ve şimdi son kozları oynamaya başladılar. Önceleri perdenin arkasında duran emperyalist devletler, maşalar başarısız olunca bu sefer kendileri ortaya çıktı ve döviz üzerinden manüplasyonla topluma ayar vermeye kalktılar. Hükümetimiz tüm olumsuzluklara karşı gerekli önlemleri hızlı bir şekilde aldı ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, yeni ekonomik programı açıkladı ve bunun başarılı olacağına güvenimiz ve inancımız tamdır” dedi. 
    Türkiye’nin köklü bir devlet olduğunu söyleyen Başkan Cahan, “Büyük Türk milleti, bugünkü yaptırımların çok daha zorlarını gördü ve çok şükür hiçbiri karşısında diz çökmedi. Yaşanan bu olumsuzlukların kısa bir süre içinde sonlanacağına ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine elbet ulaşacağından hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim