Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar! Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar!
FOTOĞRAFLAR EKLENECEK... 

Uşak Belediyesi, önceki hafta meydana gelen yoğun yağmur yağışı nedeniyle kentteki altyapıdan kaynaklanan su baskınlarının tekrarlanmaması için altyapı çalışması başlattı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaklaşık olarak 4 katlı bina yüksekliğinde derinliklere inilerek kanalizasyon hatlarının döşeneceğini söyledi. Küçükçarşı, Şeref Caddesi, Kemalöz Mahallesi, 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı ve Huzurpark civarında yoğun altyapı çalışması yapılacağını söyleyen Nurullah Cahan, sorunları en alt seviyeye çekeceklerini kaydetti. 

Esnafın yoğun yağmurlar sonrası oluşan mağduriyetlerinin giderileceğini kaydeden Cahan, "Sele neden olan suların tahliyesine yönelik yapılan, yağmur sularını sağlıklı biçimde kent merkezinden uzaklaştıracak boru hattının 3-4 katlı bir bina yüksekliğine denk gelen derinliklere kadar inecek. Yağmur suyu tahliye hattını 11 metre derinliğe döşeyeceğiz.

Böylece şehrimizde, hem Küçük Çarşı ve merkezimizi hem de 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağımızı ve kent merkezimizi sel felaketinden kurtarmış olacağız. Bu konuda ciddi bir hazırlık yapıldı ve ilk kazmayı vurduk."
 
Editör: TE Bilişim