Cahan projelerini hayata geçirmeye çalışıyor

Seçim önü en büyük vaatlerinden birisi olan “Dokuzsele Çayı Islahı” olan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu projesini gerçekleştirmek için DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile bir araya geldi.

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ve DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nin revize kararının alınmasının ardından projesinin son durumu ve gidişatı için bir araya geldi. Uşak Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen buluşmada belediye teknik elemanları ve DSİ teknik elemanları projede yapılan son değişiklikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dokuzsele projesini çok önemsediklerini vurgularken, projenin geleceği için titiz bir çalışma içinde olduklarını bildirdi. Projenin her aşamasını takip ettiklerini aktaran Cahan, “ İlimizin marka şehir olması yolunda hummalı bir çalışma içindeyiz. Her saniyesinde kentimiz için çaba verdiğimiz çalışmalarımızda projelerimizde karalılık ile ilerlemekteyiz. Bu projelerden birisi de Dokuzsele Deresi Islah projesidir. Projenin revize edilmiş hali ile kentimiz kazanacak” dedi. Projenin en güzel halini alabilmesi için DSİ yetkilileri ile belirli periyotlarda toplantılar yaptıklarının altını çizen Cahan, toplantılar ile en iyisine ulaşacaklarını anlattı. Bundan sonra da belediye olarak bütün projelerinin bu şekilde takip etmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Cahan, “ Uşak’ın cazibe merkezi olabilmesi adına bütün projelerimizin arkasındayız. Bu nedenle ilimiz adına ne gerekiyorsa Ankara ve Uşak’ta çalışmalarımızı titizlik ile gerçekleştireceğiz. Eminiz ki bu çalışmalarımız kısa sürede meyvelerini verecek ve ilimiz her anlamı ile kazanacak” ifadesini kullandı.

Dokuzsele örnek olacak

Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nin kentin geleceği açısından önem arz eden büyük projelerinden birisi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Uşak’ın gelecekte Türkiye’nin en güzel şehirler arasında yerini alması için var gücümüz ile çaba vermekteyiz. Bütün projelerimizin daha sağlıklı yürümesi için her aşamasında titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Bu projelerden birisi de şüphesiz Dokuzsele Deresi Islah projesidir. Kentimizin ortasından geçen dere yeni hali ile ilimizin geleceğine etki edecek ciddi bir projedir. Hal böyle olunca uzun yıllar kentimizin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşlarımızın olmasından mutluluk duyacağı örnek projelere ihtiyaç var. Projemiz daha önceki hali ile kentimizin ihtiyaçlarını karşılamamaktaydı. Biz bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’dan revize edilmesi konusunda talepte bulunmuştuk. Kendisi de bize bu konuda söz vermişti o günden bu yana projenin en iyi hale gelmesi için DSİ yetkilileri ile sürekli irtibat halindeyiz. DSİ Bölge Müdürümüz Hayati Özkan’ da bu konuda bizlere destek vermektedir. Bugün ki toplantımız da bu kapsamda gerçekleşti. Bu kapsamda bundan sonra da toplantılarımız devam edecek. İlimizin hak ettiği projelerden birisini kazandıracağız. Bundan sonra da bütün projelerimizde bu hassasiyet ile yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.   

Editör: TE Bilişim