Özkuk yeniden başkan

Uzun yıllar Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özkuk, yapılan olağanüstü genel kurulla yeniden şube başkanı seçildi.

7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP Uşak Milletvekili aday adayı olmak için Türk sağlık Sen Uşak Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Özkuk, yapılan olağanüstü genel kurla yeniden Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanı seçildi.

ÖZKUK’U SEÇMEK İÇİN TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPTILAR

Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!

İstanbul 3 Nolu dğün salonunda yapılan seçimde sendika şubesine kayıtlı 89 üye katıldı. Uşak baro başkanı Avukat Baki kantar ve Denizli Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu da konuk olarak genel kurula katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde; Mehmet Özkuk yeniden Türk sağlık sen Uşak şube başkanı seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine; Osman Yılmaz, Serdar Kulle, İbrahim Demir, Ali Yüksel, Fatma Gülay Tuncay ve Mehmet Erik seçildi.

Özkuk’un milletvekili aday adayı olmasından sonra yaklaşık bir yıldır sendika şube başkanlığını yürüten Kazım Karahan, “Bugün bir Olağanüstü bir kongre gerçekleştiriyoruz. Ben özel işlerim nedeniyle yönetimde görev istemedim. Şube başkanımız Mehmet Özkuk’a ve yönetimine başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Ben yönetimde değilim ama her zaman sekizinci yönetim kurulu üyesi gibi çalışmalarına destek olacağım. Bana bir görev düşerse her zaman emirlerindeyim” dedi.

Başkan seçilen Mehmet Özkuk, Kazım Karahan’a ve yönetimine başarılı görevlerinden ve özverilerinden dolayı teşekkür etti. Özkuk; “Kazım Başkanımız, şuba başkanlığı görevini layıkıyla ve başarıyla sürdürdü. Benim şube başkanı seçilebilmem için genel merkezimize başvurarak tüüzk değişikliği istedi. Yoksa olağanüstü kongre yapamıyorduk.  . Bizim için ben ya da Kazım Karahan başkan olmuş önemli değil. Biz biriz diriyiz daha güçlüyüz. Bizim için sadece imza yönünden bir değişiklik oldu. Yoksa Kazım Karahan bizim her zaman başkanımızdır.  Bizim sevgimiz saygımız sadece sevmekten değil dostluktandır. Ben bu görevi bu güne kadar yürüten Kazım Karahan başkanıma teşekkür ediyorum. Bu kongreyi bizim için çaba gösterenlerin başında Kazım başkanımız vardı. Bizde görev alınmaz verilir, ‘görev senindir’ dediler. Bizde kabul ettik ve görevi aldık. Bizim Allah’tan başka hiçbir şeyden korkacak bir şeyimiz yok. Biz Kazım Karahan ile birlikte her zaman doğruluk, dürüstlük ve güzelin yanında olmaya ve beraber bu mücadeleyi yapacağıma inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim