Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
Dün yaşama gözlerini yuman Uşak’ın duayen iş insanlarından Sait Ağaoğlu, bugün Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verildi. 
Sağlık sorunları nedeniyle yaşama veda eden Sait Ağaoğlu, Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehitler-1 Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. İki dokuma tezgahı ile atıldığı iş hayatında bugün yüzlerce kişinin istihdam edildiği 3 fabrika ve 7 şirketten oluşan Uşak Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı Sait Ağaoğlu, yaklaşık 15 gün önce, önemli bir ameliyat geçirmişti. Ağrılarının arttığı ifade edilen ve yaşı gereği bazı sağlık problemleri yaşayan Ağaoğlu’nun ölüm haberi, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Evli, 3 çocuk babası sanayici, işadamı Ağaoğlu'nun ölümü ailesi, çalışanları ve sevenlerini yasa boğdu. Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Başkanı Halil Ağaoğlu'nun babası olan Sait Ağaoğlu'nun cenazesinin Uşak Ulu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Editör: TE Bilişim