Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
Uşak Belediyesi, bir süredir Şekerevleri’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlıyor. Çivril Caddesi’nde bir süredir elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, parke taş olan yolun asfalta dönüştürülmesi, kaldırım ve ışıklandırma çalışması yapılıyordu. Çalışmaların bölgedeki ara sokaklara yayıldığı ve şu anda orta refüjle bölünen yolun kısmen trafiğe açıldığı görüldü. 



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gitti. Burada Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu’ndan bilgi alan Başkan Nurullah Cahan, cadde ve sokaklardaki faaliyetlerin kısa süre sonra tamamlanacağını kaydetti.


 
Nurullah Cahan, “Burada özellikle hem can tehlikesi oluşturan hem de kirli bir görüntüye neden olan elektik direkleri vardı. Elektrik şirketimizle birlikte bu elektrik hattı yer altına alındı. Sonrasındaysa biz yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımıza başladık. Kış döneminde hemşerilerimiz biraz sıkıntı yaşasalar da bize güvendiler ve sabrettiler.



O güveni bizler de boşa çıkartmadık ve şimdi arkadaşlarımız çok ciddi bir çalışma yaparak asfaltlama, yol ve kaldırım çalışmalarını bitiriyorlar. İnşallah 15-20 güne kadar burada her şeyiyle modern bir cadde göreceğiz. Laleli ledli aydınlatmalarımızla birlikte Uşak’ın en güzel caddelerinden bir tanesi olacak. Mahallemizin çehresi değişecek” dedi. 



Öte yandan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık'ın eşlik ettiği Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada görevli personele baklava ikram etti ve vatandaşla konuşarak talep ve beklentileri dinledi. 

Editör: TE Bilişim