Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı

Uşak Belediyesi, uzunca bir süredir kullanımda olmayan ve bazı bilinçsiz kişilerce zarar verilen Şelale Restoran’ı yeniden hizmete açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
Göreve geldiğinde, Şalale Restoran’ı yeniden hizmete açacaklarını ve bu konuda gerekli çalışmaların başlaması için harekete geçtiklerini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, mekanda devam eden tadilatı yerinde inceledi. 
    Şelale Restoran’ın bulunduğu Ilıcak Subaşı’ndaki açık hava tiyatrosunda da tadilatın devam ettiğini ifade eden Başkan Çakın, her iki mekanın da en kısa sürede yenilenerek, hizmete açılacağını dile getirdi. 
    Şelale Restoran’ın daha önce kentin gözde mekanlarından biri olduğunu, burada önemli toplantıların yapıldığını ve ailelerin keyifli vakit geçirdiğini anlatan Başkan Çakın, “Göreve geldiğimizde, kapalı olan Şelale Restoran’ın ilimize yeniden kazandırılması için gerekli çalışmaların başlamasını istemiştik. Restoranla eş zamanlı olarak, açık hava tiyatromuzun da yenilenmesini ve tekrar ilimize kazandırılmasını planladık. Şu anda her iki mekanda da tadilatımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu alandaki çalışmalar bitecek ve Ilıcak Subaşı gibi havadar ve manzarası olan bir noktaya, güzel bir mekanımızı tekrar kazandıracağız” dedi. 
    Başkan Çakın, Şelale Restoran’ın Uşak Belediyesi açısından da ayrıca bir gelir kapısı olacağını da belirterek, “Bu mekan belediyenin ve buradan elde edeceğimiz gelir de yine kurumumuza gelir sağlayacaktır. Uşak Belediyesi’nin gelirlerini artırmak için çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim