Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak Belediyesi’nin Denizli yol ayrımının başladığı noktaya inşa ettiği ve bir  süredir alt yoldan trafiğe açtığı Selçuklu Köprülü Kavşağı’nda üst kavşak düzenlemesi tamamlandı ve 5 Nisan 2018 itibariyle araç ve yaya trafiğine açılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili kısa bilgi veren Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit, kavşağın üst kısmındaki tüm faaliyetlerin bittiği ve yolun 5 Nisan 2018 Perşembe günü trafiğe açılacağını söyledi.



Uşak Belediyesi, kentte 3’üncü battı çıktılı köprülü kavşağı, Ankara karayolu üzerinde, Denizli yol ayrımının başladığı noktaya inşa etti. Daha önce Şehit Mehmet Çetin ve Osmanlı köprülü kavşaklarını tamamlayan ve hizmete açan belediye, kısa bir süre önce de Selçuklu köprülü kavşağı adı verilen yeni battı çıktılı geçiş güzergahını alt yoldan araçların hizmetine açtı. Kavşağın üst ve yan yollar kısmındaki çalışması ise bugün itibariyle tamamlandı ve ekipler alandaki trafik ışıklandırması, yan yol asfaltlama ve çizgi çalışmalarını bitirdi.



Kavşaktaki son kontrolleri Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit ve ekibi yaparken, 5 Nisan 2018 itibariyle araçların alanı kullanacağı bilgi verildi.



Yeni köprülü kavşağın hayatı kolaylaştırdığını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hastane ve adliye binasıyla birlikte güzergahın daha sık kullanıldığını ifade ederek, “Kavşağımızı kısa bir süre önce alt yoldan hizmete açtık ve üst kısımdaki çalışmalarımız da tamamlandı. Kavşağımızın üst kısmını da sabah saatleri itibariyle araçlarımızın ve yayaların kullanımına açacağız. Denizli ve Sivaslı üzerinden gidip gelen araçlarımız daha rahat hareket edecekler ve bir önceki kentsel dönüşüm alanının bulunduğu kavşaktaki yoğunluk da azalacak. Zaman içinde ihtiyaç duyulan noktalara yeni kavşaklar inşa edeceğiz. Uşak halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.





 
Editör: TE Bilişim