Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
 AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş'in, Meclis Genel Kurulunda Manisa'nın Kula ve Selendi, Kütahya'nın Gediz, Simav, Şaphane ve Pazarlar ile Denizli'nin de Çivril ilçelerinin Uşak'a bağlanması talebi ile ilgili konuşmasına, Manisa'nın Selendi ilçesindeki bazı siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlardan tam destek geldi. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Ulvi Özer, "Bizler yılardır Manisa’nın en uzak ilçesi konumunda bir ilçeyiz. Hizmet alırken son sırada kalıyoruz. Uşak bize yakın bir ilçe neden olmasın." dedi. Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız ise, "Uşak iline Selendi’nin köyü 40 kilometre en uzak köyü 70 kilometre, oysa bizim ilçe olarak Manisa’ya uzaklığımız 170 kilometredir. Kalkınmada öncelikli bir il. Teşvikten faydalanıyor. Tam destekliyoruz." dedi. Selendi Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Çetin Erol ve Şoförler Odası Başkanı Hikmet Yılmaz da "Yıllardır hayalini etiğimiz Uşak iline bağlanma isteği inşallah olur İsmail Güneş’i destekliyoruz" ifadelerini kullandılar. AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Akcan, öneriye "Neden olmasın" diyerek yaklaşırken, MHP İlçe Başkanı Yasin Topcan, öneriyi destekledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Cımık, "Uşak iline bağlandığımız takdirde sigorta primleri yarıya düşecek. Halkımız 170 kilometre yol gitmekten kurtulacak." dedi. Salihli Selendililer Derneği Başkanı Abidin Özcan da, "Yıllardır konuşuluyor. Hiçbir somut adım yok. Bizler Selendililer Derneği olarak her zaman destek verdik. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili çalışma yapacağız. İnşallah bu konuşmanın devamı bölge milletvekillerince de yapılır." dedi. İlçedeki bazı vatandaşlarda Uşak'a bağlanmayı olumlu karşıladıklarını dile getirerek, birçok işlerini Uşak'a giderek, hallettiklerini sağlık ve iş konusunda kendileri için faydalı olacaklarını belirttiler. 
Editör: TE Bilişim