Kaçak yapıyı ihbar ettiği için canından oluyordu

Kaçak yapı yaptıkları gerekçesiyle bir medikal firmasını şikâyet ettiği için saldırıyı uğrayan medikal firması sahibi İsmail Şentürk, ölümden döndüğünü söyledi. Şentürk, ihbar ettiği üç kişinin kendine ait işyerine saldırdığını ve delici aletle öldürmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Medikal araç satan iki firma arasındaki tartışma az kalsın bir cinayete yol açıyordu. İsmail Şentük ismli medikal araç satıcısı, kaçak inşaat yaptığı gerekçesiyle Uşak Belediyesi’ne şikayet ettiği, bir başka medikal firma sahipleri tarafından ölümle tehdit edildiğini sürerek, suç duyurusunda bulundu.

“SENİ ÖLDÜRECEĞİM” DEDİ

Eski Devlet Hastanesi yolu üzeri Dörtyol mevkiinde medikal araçlar satan bir işyeri olduğunu belirten Şentürk, kendilerini şikayet ettiği için komşusu medikal firma sahipleri; Şaban K., Yalçın K. Ve Zeynelabidin K. tarafından saldırıya uğradığını, işyerinin tahrip edildiğini ve öldürülmek istendiğini kaydederek adı geçen şahıslardan şikayetçi oldu.

İşyerinin güvenlik kameralarında olayların kayıtlı olduğunu belirten İsmail Şentürk, olayı şöyle anlattı: “Adı geçen şahıslar, işyerlerinde kaçak tadilat yaparak binayı genişlettiler. Ben de bunu Uşak Belediyesi Kaçak Yapı takip Bürosuna yazılı olarak bildirdim. Buraya gelen ekipler, benim şikâyetçi olduğumu karşı tarafa bildirmiş. İşyeri sahibi Şaban K. işyerime gelerek beni dışarı çağırdı. Bana, “Sen bizi şikâyet etmişsin, seni öldüreceğim” diyerek yumruk salladı. Ben kaçarak işyerime girdim ve kapımı kilitledim. Şaban K. isimli şahıs kapıya yüklendi ama açamadı. Bu esnada ismini sonradan öğrendiğim Yalçın K. ve Zeynelabidin K. isimli şahıslar, işyerimin önünde teşhir ettiğim medikal cihazlarımı kırdı. Ben korkumdan dışarı çıkamadım. Daha sonar elinde tam olarak göremediğim delici bir aletle tekrar Şaban K. Adlı şahıs gelerek, “Çık dışarı şerefsiz seni öldüreceğim” dedi. Kilitli işyerime giremeyince, anama ve eşime  küfürler ederek hakaretlerde bulundu. Diğer ilgili şahıs da küfür ve hakaretlerde bulunarak beni öldürmekle tehdit etti. Bu üç şahıstan şikâyetçi oldum. Burası dağ başı değil” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

 

Editör: TE Bilişim