Bugün Uşak’ın Sivaslı ilçesinde 30 yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni yapıldı. Törene; Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Partili Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul katıldı. Törende yapılan konuşmalarda, Sivaslı Devlet Hastanesi’nin depreme dayanıklı olacağı ve vatandaşa konforlu bir ortamda sağlık hizmetinin sunulacağı vurgulandı. Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi ve protokol üyeleri butona basarak hastanenin temelini attılar.

CHP UŞAK İL BAŞKANI KARAOBA: BELEDİYE BAŞKANI NİYE BU RESİMDE YOK

Öte yandan konuşla ilgili bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP’li Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın neden temel atma töreninde yer almadıklarını sordu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Bu fotoğrafa iyi bakın ve bu fotoğrafta Sivaslı Belediye Başkanı ve CHP Uşak Milletvekili yok. Bu devran dönecek belediye başkanı ve milletvekilinin olmadığı yerde, AKP İl Başkanı olmayacak. Mutlaka sandıkta helalleşeceğiz” dedi. Karaoba, yeni Sivaslı Devlet Hastanesi’nin ilçede ikamet eden vatandaşlara ve tüm Uşak’a hayırlı olmasını diledi.

ÖZKAN YALIM’DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KAVAS’A SERT ELEŞTİRİ: OTURDUĞUN KOLTUK SANA 5 GÖMLEK FAZLA GELİYOR

Öte yandan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da, İl Sağlık Müdürü Sedat Kavas’a sert tepki gösterdi. Yalım, “Ey Sedat Kavas, bütün siyasileri programa davet edip çağırıyorsun da Uşak’ın Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili’ni neden çağırmıyorsun? Benim kendi memleketime yapılan bir hizmete neden beni davet etmiyorsun? Sayın Sağlık Müdürü senin vekillerin sadece AKP vekilleri mi?  Belli ki bu oturduğunuz koltuk size 5 gömlek fazla geliyor ama göreceksiniz halk size öyle bir cevap verecek ki devlet kurumları nasıl yönetilir işte o zaman öğreneceksiniz” diye konuştu.

Uşak'ta otobüslerde kartlı sistem tekrar başlıyor Uşak'ta otobüslerde kartlı sistem tekrar başlıyor

Editör: TE Bilişim