Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!
 UŞAK’TAN SOMA’YA SPORTİF DESTEK

Aralarında Uşak Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği’nin de  bulunduğu, “Beden Eğitimi Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu’na bağlı Başkanlar, Soma ilçesinde şehit madenci çocuklarına sportif malzeme dağıttılar. 

Beden Eğitimi Öğretmenleri Dernekleri Federasyonuna bağlı bulunan İzmir,Adana, Kocaeli, Aydın, Uşak, Bolu,Hatay, Mersin ve Sinop illeri temsilcilerinin ülkemizdeki bütün beden eğitimi öğretmenleri adına katıldığı organizasyonda şehit madencilerin aileleri ,kabristanları ziyaret edildi,kabristanlarına karanfiller bırakıldı ve çok duygusal anlar yaşandı. Soma Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni İlhan Kırbaç tarafından belirlenen ailelerin geride kalan çocuklarına spor malzemeleri verilerek acılarını oyun oynayarak bir nebzede olsun hafifletmeleri amaçlandı .

 Federasyon Başkanı Hüseyin Kibar, Yönetim Kurulu üyeleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı organizasyonda Kınık METEM Beden eğitimi öğretmenleri Arif Bayar, Mustafa Çelik ile Soma 13 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Karpuz’a yeni eğitim öğretim yılında ilçelerindeki okullara verilmek üzere federasyona üye dernekler tarafından sağlanan spor malzemeler teslim edilerek organizasyon sona erdi.

Uşak’ta kayıtlı 83 üyesi bulunan Uşak Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Teoman Dümen, “Beden eğitimi öğretmenleri olarak Soma’da yitirdiğimiz 301 maden şehidinin yakınları ve özellikle çocukları için bir şeyler yapmak istedik. Federasyonumuzun önderliğinde, eşofman, futbol, basketbol, voleybol ve bedminton topları, raketler, spor ayakkabı gibi spor malzemelerini Uşak’tan Soma’ya götürerek burada babalarını kaybetmiş çocukların acılarını hafifletmeye çalıştık. Tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ulusumuza ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi

Editör: TE Bilişim