Uşaklı vatandaş da bu konudan rahatsız: Kafamıza tecavüz ettiler! Uşaklı vatandaş da bu konudan rahatsız: Kafamıza tecavüz ettiler!
Uşak'taki STK temsilcileri Vali Salim Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu 
Vali Demir’in Uşak’ta göreve başladığı günden buyana yoğun bir şekilde devam eden ziyaretlerin bugünkü bölümünde; 
Uşak Ensar Vakfı Başkanı Haydar Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri;  AK Ocaklar İzmir İl Başkanı Ömer Çakmak; Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Atalay Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mevlana Derneği Başkanı Rukiye Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Salim Demir’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salim Demir:” Sivil toplum kuruluşlarının sayısının ve etkinliğinin fazla olması, modernliğin ve gelişmişliğin göstergesidir. 



Toplumumuzda, hemen her alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımız, faaliyet ve etkinliklerle gerek vatandaşlarımızın bilinçlenmesinde, gerekse Devletimizin atacağı adımlarda gerçekleştirdikleri işbirliği ile hayatımıza çok önemli katkılar sağlamaktadır. “dedi.


 
Uşak’ta göreve başladığım günden bugüne İlimizde Sivil Toplum Kuruluşları oldukça aktif görevler üstlenmiş olduklarını vurgulayan Vali Demir konuşmasına:” Çevreden sağlığa, eğitimden ticarete birçok alanda faaliyet gösteren STK’larımız yanında  dini ve ahlaki konularda çalışmalar yapan STK’larımız da güzel çalışmalar sergilemektedir. Elbette yaşamak için, toplumumuzu ilerletmek için, Ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasında tutmak için dünyevi işlerle meşgul olacağız, ancak birey olarak Cenab-ı Hak’kın rızasına nail olmak için; toplumun huzur ve kardeşlik içerisinde yaşaması ve bu Aziz Milletin dünya var oldukça dimdik ayakta durması için dini ve ahlaki eğitimlere de fazlasıyla ihtiyacımız vardır.



İşte bu dini ve ahlaki eğitim, çocuk doğduğu andan itibaren ailede başlayıp, ilerleyen dönemlerde okul ve camilerde devam etse de bu alanda gönüllülük esası ile canla başla mücadele eden Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ihtiyaç duymaktayız. Bu ihtiyacı karşılamak için ilimizdeki STK’ların aktif olarak rol almalarını görmek memnuniyet vericidir.
Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza bu ulvi mücadelelerinden dolayı teşekkür, başarılı ve güzel çalışmalarının devamını diliyorum.” diye devam etti.
Editör: TE Bilişim