Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün, beldede tarımsal faaliyetler için yeterli seviyede suyun bulunması için bu yıl gerekti tedbirleri aldıklarını ve vatandaşın mağdur olmaması için çalışmaların süreceğini ifade etti.
Bu yıl yağışların beklenenden iyi olduğunu ve geçen sezon yaşanan su sıkıntısının olmayacağını belirten Zafer Gün, “Geçen sezon 2 tane su kuyusunu ilave olarak açtık ve halkımızın hizmetine sunduk. Kış döneminde de, kar yağışları umduğumuz gibi gitti ve kuyularımızın dolmasını umuyoruz. Zaman zaman akan çaylarımıza bakıyorum ve su yoğunluğunun geçen yıla göre daha yüksek olduğunu görüyorum. Bunlar doğadaki gelişmelerin bizlere birer yansımasıdır. Bizler belediye olarak halkımızın ve çiftçimizin bu sezon mağdur olmaması için her ihtimale karşı tedbirimizi aldık ve su arzı konusunda gerekli özeni gösterdik. Vatandaşımızın ve çiftçimiz su konusunda endişe etmesinler” dedi.
    Başkan Gün, belediye ekiplerinin ilave su kaynaklarına yönelik çalışmalarının sonlanmayacağını ve en kötü senaryoya göre hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı

Editör: TE Bilişim