Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Uşak Barosu’nda önümüzdeki günlerde yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi, Avukat Tevfik Şahan, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte tarafsız bir yönetim anlayışı sergilemek için aday olduklarını belirten Tevfik Şahan, avukatlık mesleğinin saygınlığını koruyacaklarını belirterek, “Ben ve arkadaşlarım, hukukun üstünlüğü ilkesinden yola çıkarak, Uşak Baromuz için adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Bu noktada kentteki hiçbir meslektaşımızı ayırmaksızın, avukatlık mesleğinin ve onun nezdinde hukuki anlamda yaşanan sorunların çözümü için uğraşacağız. Bu bağlamda, önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde Uşak Barosu Başkanlığına ve yönetimine adayız. Seçimlerin demokratik bir şekilde geçeceğinden ve sonuç ne olursa olsun kazananın Uşak Barosu olacağından şüphemiz yoktur” dedi.

Uşak Barosu’nun etkin bir kuruluş olması için çalışacaklarını dile getiren Tevfik Şahan, “Sadece kendi mesleğimizle ilgili değil, toplumun diğer sorunlarıyla da ilgileneceğiz. Diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu bir çalışma içinde olacağız. Yaşadığımız kenti, güzelleştirmek adına bizler de elimizi taşın altına koyacağız. Bu bağlamda, tüm başkan ve yönetim kurulu üyeliğine aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Seçimlerin demokratik ve adil bir ortamda geçmesini ve bunun örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

AVUKAT TEVFİK ŞAHAN’IN YÖNETİMİNDE ŞU İSİMLER YER ALIYOR

Ayhan Yavuz, Özkan Saruhan, Fatma Çatar, Bora Öztürk, Güven Özkan, Ali Karakulak, Eren Ceylan, Elif Ece Öztürk, Nurettin Urhan ve Didem Akçay Başyiğit.

Editör: TE Bilişim