Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor
USAKPORT.COM// AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, TRT Haber kanalında gündeme dair sorulara yanıt verdi. Burada belediyelerin genel durumu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Uşak Belediyesi'nin çalışmaları takip ettiklerini ifade etti. Uşak Belediyesi'nin çalışmalarıyla il belediyeleri arasında yüzde 48'de olduğunu ifade eden Erol Kaya, "Yatırımların il belediyelerine oranı yüzde 26,5 ve AK Parti'de yüzde 29,8, CHP'de 17,7. Uşak'ta belediyemiz yüzde 48 yatırım yaparken, Amasya yüzde 47 yatırım yaparken bu rakam Edirne'de yüzde 6,5 ve Sinop'ta yüzde 8,6. İktidar partisi belediyelerine fazla para veriyoruz diye bir şey yok. Diğerleri parayı genelde personellerine harcamışlardır. Sinop belediyesinin yaptığı yatırım Türkiye otalamasının çok altında. Adama sorarlar ne yapıyorsun diye. Sinop Belediyesi, kaynağının yarıdan fazlasını personele harcıyor. Bunların hepsi resmi rakamlar ve tartışılamaz. Hiçbir AK Partili belediyeyi bir başka belediye ile mukayese etmek doğru olmaz. AK Parti her zaman için daha fazla hizmet ve kalite için koşuyor" dedi. 

CAHAN: BÜYÜKLERİMİZİN TAKDİRİ BİZLERİN ÇALIŞMA ŞEVKİNİ ARTIRIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın Uşak Belediyesi ile ilgili görüşlerini dinlediğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Gelişen ve yaşanabilir bir Uşak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapı, yol, park, sosyal yaşam, kültürel alanlar ve akla gelecek her mecrada yer almaya çalışıyoruz. İlimiz için büyük projeler düşünüyoruz ve çalışmalarımızın parti ve devlet büyüklerimiz tarafından beğeniyle takip edilmesi bizleri memnun ediyor. Büyüklerimizin takdirleri bizlerin çalışma şekvini artırıyor. Gelinen noktada en büyük pay belediyemiz ekiplerinindir. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Daha yaşanabilir bir Uşak için ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


 
Editör: TE Bilişim