Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan yeni Anayasa değişikliği referandumu için ev ve mahalle toplantılarını sürdürüyor. Bu akşam, Atatürk, Mehmet Akif Ersoy ve Fevzi Çakmak mahallelerini ziyaret eden Başkan Cahan, Avrupa'da Türkiye'ye karşı bir tavrın oluştuğunu belirterek, "Türkiye ne zaman iyiye gitse, mutlaka birileri düğmeye basar ve önümüzü tıkamak için harekete geçer. Almanya'da ve Hollanda'da bakanlarımıza yönelik engellemelerin temelinde, Türkiye'nin gösterdiği büyüme hamlesi yatıyor. Allah'ın izni ile 16 Nisan'da sandıklardan evet oyu çıkaracağız ve artık hiçbir çıkar grubu, bu cennet vatanı kendi isteğine göre dizayn edemeyecek" dedi.



"TÜRKİYE VE UŞAK'TAKİ GELİŞİM, BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR"
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan'daki halk oylaması öncesinde, ev ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu akşam, ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne giden Başkan Cahan, sonrasında Atatürk ve Fevzi Çakmak mahallesi sakinleriyle buluştu. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki ev ziyaretine katılımın yoğun olması üzerine, hatıra fotoğrafı sokakta çekildi.



Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye'nin ve Uşak'ın 2002'den bu yana önemli bir kalkınma dönemine girdiğini ifade etti. "Türkiye ve Uşak'taki gelişim, birilerini rahatsız ediyor. Rahatsızlık duyanlar, memleketi birilerine peşkeş çekmek ve kendi çıkarları için halkı feda etmek isteyenlerdir" diyen Nurullah Cahan, şöyle söyledi: "2002'de AK Parti iktidara geldi ve memleketin temel sorunlarını kökten çözdü. Yollar, köprüler, hastaneler, sanayi tesisleri ve sosyal alanda bir çok yenilik yapıldı. Yine yerelde 2004'te yönetime geldik ve 2009'daki seçimlerde bir dönem ara verdikten sonra, halkımız 2014'te tekrar ak kadroları göreve getirdi. Göreve geldiğimizde trafik sorunu kronikleşmiş ve her geçen gün üst ve altyapı sıkıntıları büyüyen bir kentle karşı karşıyaydık. İlk olarak yollardan başladık. Ana yolları asfaltla kapladık ve ara sokaklarımızda kaliteli ve dayanıklı yollar yaptık. 2 battı çıktıyı, en az maliyet ve en kısa sürede hizmete açarak, trafikte ciddi bir rahatlama sağladık. İlimiz çevre yolunun şu anda tamamına yakını asfaltlandı ve halkımızın kullanımına açıldı. Yerelde ve genelde yakalan hizmet istikrarı, güçlü bir irade ve idareyle oldu. Yapacağımız çok iş var ve yakın zamanda daha sıkı bir çalışmayla, Uşak'ı ve Türkiye'yi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz".



"HİZMETLERDE İSTİKRAR İÇİN EVET OYU VERECEĞİZ"
Halkın AK Parti'nin hizmet anlayışına oy verdiğini ve bunun devamlılığı için sistemde revizyonun gerektiğini kaydeden Başkan Cahan, "Halkımız, yapılan hizmetlere ve kendisine gösterilen ilgiye oy verdi. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hizmetlerin hayata geçmesinde öncü oldu. Biz hizmetlerin her zaman devam etmesini ve Türkiye'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesini istiyoruz. Hizmetlerin devamının püf noktası ise, istikrarda saklı. Eğer istikrar sağlanmazsa, hizmetlerde ciddi aksamalar olur. Türkiye'nin yakaladığı büyüme ve gelişme trendinin devamı için 16 Nisan'da evet oyu vereceğiz" dedi.



Almanya ve Hollanda'nın tavrını eleştiren Başkan Cahan, " Türkiye ne zaman iyiye gitse, mutlaka birileri düğmeye basar ve önümüzü tıkamak için harekete geçer. Almanya'da ve Hollanda'da bakanlarımıza yönelik engellemelerin temelinde, Türkiye'nin gösterdiği büyüme hamlesi yatıyor. Allah'ın izni ile 16 Nisan'da sandıklardan evet oyu çıkaracağız ve artık hiçbir çıkar grubu, bu cennet vatanı kendi isteğine göre dizayn edemeyecek" ifadesini kullandı. Öte yandan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Cahan'ın ev toplantılarına katıldı. 
 
Editör: TE Bilişim