UŞAK PORT //
 
Makine Mühendisleri Odası Uşak İl Temsilcisi Ozan Bayık ve yönetim kurulu üyeleri, basınla bir araya geldi. Önceki gün Hasbahçe’de yapılan kahvaltılı basın toplantısında odasının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ozan Bayık, Türkiye’nin en genç oda başkanı olduğunu belirtti.

Uşak Makine Mühendisleri Odası’nın kentteki bir çok konuda önemli görüş ve düşünceleri olduğunu dile getiren Ozan Bayık, özellikle eğitim bazlı çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade etti. Ozan Bayık, “Makine Mühendisleri Odası İl Temsilciliği olarak mesleki sorunların azalması için fikir alışverinde bulunduk. Ayrıca odadaki üyelerimizin sektörel bazda eğitim almalarının önünü açtık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sadece mesleki sorunlar için değil, aynı zamanda kentle ilgili problemler için de görüşlerimizi ortaya koyacağız. Kendi alanımızla ilgili aksaklıkların giderilmesi için takipçi olacağız” dedi.



UŞAK’TA ORTAK AKIL BİRLİĞİ SAĞLANMALI

Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

Uşak’ta ortak akılın sağlanması gerektiğinin altını çizen Ozan Bayık, “Uşak gelişmekte olan bir kent. Her büyümenin beraberinde getirdiği çeşitli sancılar olur. Bu geçiş döneminin aşılmasında ortak akıl birliğinin büyük önemi olacaktır. Kentteki yerel yönetim, kurumlar, sanayici, mesleki birlikler ve diğer dinamiklerin ortak akıl birliği ile çalışması lazım. Çarkın bütün dişlileri uyumlu çalışırsa, büyüme sürekli ve sağlıklı olur. Ortak akılın sağlanması için oda olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim