UGD’den TKDK İl Koordinatörüne ziyaret

Uşak Gazeteciler Derneği (UGD) Yönetimi,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Uşak İl Koordinatörlüğüne yeni atanan Hasan Duru’yu makamında ziyaret etti.

UGD Yönetim Kurulu BaşkanıSalih Kılınç, Başkan Yardımcısı Elif Şentürk, Genel Sekreter Ahmet Bilgi Özkutlu, Sayman Dursun Sırıklıgil, üyeler, Ali Araslı ve Özkan Yavaş, geçtiğimiz günlerde TKDK Uşak İl Koordinatörü olarak atanan Hasan Duru’yu makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileğinde bulundular.

UGD BAŞARILAR DİLEDİ

UGD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç, “Sizden önceki İl Koordinatörü sayın Cihan Karahan, oldukça başarılı bir iki yıl geçirmişti. Bu başarısının mükafatı olarak, terfi ederek TKDK Genel merkezinde önemli bir göreve atandı. Sizde Sayın Karahan’ın başarılı ekibinde yer aldınız. Uşaklı, genç ve işin içerisinden gelen başarılı bir kardeşimizin TKDK Uşak İl Koordinatörü olarak atanması biz gazetecileri çok sevindirdi” diyerek Hasan Duru’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Uşak basını olarak, Uşak’ın menfaatine olan her çabayı destekleyeceklerini vurgulayan Kılınç, “ TKDK’nın özellikle son iki yılda yaptığı başarılı çalışmaları yakından izliyoruz. Sizin tecrübeniz ve gençliğinizin dinamizmi ile daha başarılı bir performans göstereceğinize ve Uşak için hayırlı işler yapacağınıza inancımız tamdır” dedi.

Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor

“DURU; “BASIN HER ZAMAN BİZE DESTEK OLDU”

Nazik ziyaretlerinden dolayı UGD Yönetimine teşekkür eden TKDK Uşak İl Koordinatörü Hasan Duru, “Çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasında kuşkusuz Uşak basının büyük rolü vardır. Her zaman tüm çağrı ve her türlü etkinliğimizde yanımızda oldunuz. Çalışmalarımızı kamuoyuna duyurdunuz. Bu ziyaret vesilesiyle, sizlerin nezdinde Uşak’ta görev yapan tüm basın kuruluşlarına ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Yeni görevimde basınla kurduğumuz güzel ilişkileri geliştirerek, sizlerin de desteği ile Uşak’a daha güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim