Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!
 Uğur Amca hastaneye gidemediği için isyan etti

Uğur Karakulak adlı bir vatandaş, Uşak Devlet Hastanesi’ne giden toplu taşım aracı bulunmadığı için isyan etti. Karakulak derdini hem valiye hem belediye başkan yardımcısına aktardı.

İl Özel İdaresi tarafından alınan yeni 47 aracın hizmete girmesi sırasında Vali Seddar Yavuz’a yaklaşan Uğur Amca, Dikilitaş semtinden yeni Devlet Hastanesi’ne giden otobüs olmadığından yakındı. Uğur Amcayı sabırla 15 dakika dinleyen Vali Yavuz, olayı yanında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’a havale ederek, Uğur Amcayı Uludağ ile baş başa bıraktı.

Tören bitimi Uşak Valisi Seddar Yavuz’un yanına yanaşan Uğur Karakulak (59) bir derdini arz etmek istediğini kaydetti. Vali Yavuz’un “Buyur” sözü üzerine derdini anlatan Uğur Amca şunları söyledi: “Vali Beyim, ben Barbaros Caddesinde Hacı Bakkal denen kısımda oturuyorum. Bizler ulaşımımızı Dikilitaş hattına çalışan halk otobüsleri ile sağlıyoruz” dedi.

Bu otobüslerin çarşıya kadar gittiğini belirten Uğur Amca, “Yeni Uşak Devlet Hastanesine gitmek istediğimizde, önce çarşıya oradan da hastaneye giden otobüse binmemiz gerekiyor. Bu da bize fazladan masraf getiriyor. Masrafını geçtim araçlar gecikince, hastaneye gitmek için bazen bir saati aşan bir zaman harcıyor ve acı içerisinde kıvranıyoruz” şeklinde yakındı.

Uğur Amcayı yaklaşık 15 dakika sabırla dinleyen Uşak Valisi Seddar Yavuz, yanlarına Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın geldiğini görünce, “Sen derdini Belediye Başkan yardımcımıza anlat. Otobüs hatlarıyla belediye ilgileniyor” dedi.

Uğur Amcanın derdini dinleyen Uludağ, “Daha uzak bölgelere giden birkaç hattı hastaneye kadar uzattık. Dikilitaş mahallesi sakinlerinin bu talebini de dikkate alarak, ulaşımla ilgilenen arkadaşlarımıza gerekli çalışmaları yapması için talimat vereceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim