Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Uğur Karaca, kardeş ülke Azerbaycan’ın 30 yıldır Ermenistan zulmü ve işgali altındaki Karbağ’ı kurtarmasını tebrik etti. 
Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarının devam ettiği bir dönemde, Azerbaycan’ın elde ettiği zaferin çok büyük ve anlamlı olduğunu belirten Karaca, “Yıllardır, Karabağ Azerbaycan’ındır dedik ve bu noktada kardeş vatana elimizden gelen desteği verdik. Bizler bu zaferle bir kez daha moral bulduk ve dünyaya haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bu zafer Azerbaycan’ın nezdinde, tüm Türk uluslarınındır. Öncelikle bu zaferin elde edilmesinde büyük rol oynayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ilham Aliyev’i ve bölgede mücadele eden askerlerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

BU ZAFER, TÜRKİYE İLE KESİNTİSİZ ULAŞIMIN İLK ADIMIDIR
Söz konusu zaferin jeopolitik artılarının da olacağını dile getiren Uğur Karaca, “Bu zaferin manevi anlamda artılarının yanı sıra, ülkemiz ve Azerbaycan adına çok ciddi katkıları da olacaktır. Karabağ’da elde edilen zaferle birlikte, yeni bir koridor açılıyor ve Nahçıvan ile Azerbaycan’ın batı bölgelerinde yeni yolların yapılması planlanıyor. Bu sayede, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ulaşımın kesintisiz sağlanması hedefleniyor. Bizler her zaman ve her koşulda kardeş vatanımız Azerbaycan’ın yanında olacağız ve hiçbir emperyalist güç buna engel olamayacak” diye konuştu. 


 

Editör: TE Bilişim