Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümünde bir kez daha andık.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78'inci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk kondu.Uşak Valisi Ahmet Okur ve protokolün de katıldığı anma töreninde anlamlı mesajlar verildi. Atatürk’ün büyük bir devlet adamı olduğunu söyleyen Uşak Valisi Ahmet Okur, anlamlı bir mesaj verdi.



Okur, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78.  yılında, Milletçe; minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz Türk Milleti, Gazi Mustafa Atatürk'ün liderliğinde tarihin en şanlı zaferlerinden birini kazanarak istiklâlini ve hürriyetini korumuş, bu büyük mücadelenin ardından Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet'i anlamak ve Cumhuriyet'imizin ve Demokrasinin değerlerini her şartta koruyarak yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır.  10 Kasım Türk Milleti için; askeri ve siyasi dehasını tüm dünyanın kabul ettiği Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, muasır medeniyet istikametinde yürüyüş konusunda kararlılığını gösterme günüdür. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha  minnet ve şükran duygularıyla yad ediyoruz. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı. 






 
Editör: TE Bilişim