Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
 Uşak Merkezde oluşturulan yardım çadırının dışında Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz tarafından Ulubey'de de Bayırbucak için yardım kampanyası başlatıldı. "Vakit kardeş olma ve birlik olma vaktir" sloganıyla geçtiğimiz ay başlayan yardım kampanyası kapsamında Ulubey halkının da yoğun ilgisiyle Bayırbucak'taki soydaşlarımız için bir tır dolusu yardım malzemesi toplandı.
Bölgede yaşananın bir savaş olduğunu ve bu savaşta soydaşlarımızın yalnız bırakılmaması gerektiğine dikkat çeken Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz, bu konuda vatandaşlarımızın bilinçli olduğunu ve paylaşmayı, zor durumda olana, mazluma desteği ek bir gayret değil, gereklilik olarak gördüğünü ifade etti. Ulubey İlçesinde yürütülen kampanyanın devam ettiğini paylaşan Kaymakam Ahmet Solmaz, vatandaşlarımızın desteklerini beklediklerini söyledi.

Solmaz kampanya kapsamında yollanan tır hakkında yaptığı açıklamasında , "Bayırbucak'taki Türkmen kardeşlerimize, siz değerli vatandaşlarımızın anlamlı katkılarıyla toplanan hayırlar yerine ulaştırılması üzere yola çıktı. Niyet ile sonucun buluşacağı an geldiğinde, yardımlar ihtiyacı olanlara ulaştığında daha bir anlam kazanacaktır. Bu kampanya, Ulubey olarak insani değerler karşısında ve mazlumun yanında olma bilinciyle göstermiş olduğumuz duyarlılığın ne kadar takdire şayan bir davranış olduğuna da delil olacaktır. O yüce gönlünüzden kopararak getirmiş olduğumuz tüm yardımlar için hepinize teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Bu acıların içinde olan soydaşlarımıza, müslümanlara ve tüm insanlara Rabbim yardım etsin ve muzafferiyet nasip etsin" dedi.
Editör: TE Bilişim