Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir” diyen Başkan Ağaoğlu, “Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Şunu unutmamalıyız ki gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır. Tüm insanlığın bu bilince sahip olması gerekmektedir. Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez ehemmiyete sahiptir.
Bu vesile ile yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakâr kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.” Dedi.

Editör: TE Bilişim